Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.Pískavice řecké seno BIO 120 g k nakličování
semínka k nakličování bio
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.
Intenzita hořké chuti těchto klíčků se zvyšuje s dobou klíčení.
Může se stát, že některá semínka nevyklíčí a zůstanou tvrdá.
Složení:
pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
vegetarián, vegan
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Dávkování:
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 2-4 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
V této kategorii výrobků také nabízíme:
Jetel BIO 120 g k nakličování
 | Medicol plus vláknina + živé kultury + trávící enzymy 220 kapslí
 | Solidago extract 100 g Zlatobýl
 | Oat fiber vege 200 g ovesná vláknina
 |