Diet spaghetti konjac noodles 400 g

B
E
S
N
R
X
 
Kód zboží:45131685
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:45 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Diet spaghetti konjac noodles 400 g

OstroVit Diet Spaghetti Konjac Noodles je přírodní produkt, jehož hlavní složkou je konnyak Glucomannan, ve vodě rozpustná vláknina získaná z kořene rostliny konnyak.

Výrobek je bez škrobu, bílkovin, pšenice, lepku a cukru. Má také nízký obsah kalorií, což z něj dělá vynikající řešení pro lidi na keto a nízkosacharidové dietě, stejně jako pro ty, kteří se starají o své zdraví a postavu. Díky vysokému obsahu vlákniny účinně zachovává pocit sytosti po dlouhou dobu.

OstroVit Diet Spaghetti Konjac Noodles jsou 100% rostlinné, takže jsou vhodné pro vegany a vegetariány. Je také bezlepkový, takže ho mohou v kuchyni využít k přípravě svých oblíbených pokrmů i lidé s intolerancí na lepek nebo alergií.

Těstoviny nemají žádnou zvláštní vůni ani chuť, takže se perfektně hodí k omáčkám, zelenině a masu. Snadno absorbuje chutě a koření.

250 g hotového výrobku obsahuje 6 kcal, takže je ideální pro osoby na dietě. Je to vynikající alternativa k těžkým tradičním těstovinám.

Návod na přípravu:
1. Vypusťte přebytečnou vodu z balíčku nudlí.

2. Oplachujte pod sladkou vodou po dobu 2-3 minut.

3. Přidejte požadovanou omáčku, restování nebo polévku.

4. Užijte si to!
Složení:
Voda, konjac prášek 3%, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.

Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 400 g
Čistá hmotnost po vypuštění: 250 g
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 26 kJ / 6 kcal
Tuk < 0,01 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 1,3 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0,5g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g
Dávkování:
NÁVOD NA PŘÍPRAVU: 1. Vypusťte přebytečnou vodu z balíčku nudlí. 2. Oplachujte pod sladkou vodou po dobu 2-3 minut. 3. Přidejte požadovanou omáčku, restování nebo polévku. 4. Užijte si to! ČÍSLO ŠARŽE NEJLEPŠÍCH PŘEDCHOZÍM: Datum a minimální trvanlivost a šarže jsou uvedeny na spodní straně obalu. Skladujte na chladném a suchém místě, v uzavřené nádobě. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Cocoa fit 500g

Malcao classic 150 g

Knuspi crispbread 150g sýr

Diet rice konjac 400 g




Výrobky značky:

Kategorie