Vitamin C se šípkem 90 tablet

I
Z
R
K
 
Kód zboží:15862001
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:154 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin C se šípkem 90 tablet

Vitamin C ve formě osvěžujících ochucených tablet s příchutí maliny se šípkovým extraktem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
VITAMIN C SE ŠÍPKEM

Vítejte v úžasném světě péče o zdraví s naším exkluzivním produktem Vitamin C se šípkem – dokonalá kombinace pro posílení našeho celkového zdraví a ochranu našich těl! Klasický vitamin C neboli kyselina askorbová, je již dlouho známá pro své blahodárné účinky na imunitní systém a celkové zdraví. Avšak, málokdo si je vědom, že tělo absorbuje pouze omezené množství tohoto důležitého vitaminu.

Proto jsme k tomuto výjimečnému vitaminu C přidali přírodní sílu šípku, který spolupracuje s tělem, aby pomohl maximálně vstřebat vitamin C a zajistil tak jeho optimální účinnost. Tento synergický doplněk stravy je vytvořen ve formě, kterou můžeme snadno cítit – jemně cucatelné tablety s osvěžující malinovou chutí.

Co ještě tuto unikátní formulaci odlišuje? Nepoužíváme žádný přidaný cukr, naopak obsahuje pouze stopové množství sukralózy, což z něj činí nejen zdravou volbu pro dospělé, ale i pro mládež.

Vitamin C se šípkem je navržen tak, aby byl pro všechny, co pečují o své celkové zdraví. To je nejen účinný způsob, jak zajistit denní příjem vitaminu C, ale také příjemný způsob, jak si dopřát chutné a zdravé mlsání. Neotálejte a zařaďte Vitamin C se šípkem do každodenního života. Poskytněte svému tělu tu nejlepší péči a ochranu, kterou si zasloužíte.
Složení:
Vitamin C (kyselina l-askorbová), sladidlo (erythritol), prášek červené řepy, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), šípkový prášek extrakt, aroma malina, sladidlo (sukralóza), protispékavá látka (stearan hořečnatý).

Nutriční hodnoty

1 tableta RHP*
Extrakt ze šípků 30 mg
Vitamin C 500 mg 625 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu
Dávkování:
1 tabletu nechte volně rozpustit v ústech, nekousejte. Upozornění Nevhodné pro děti do 3 let (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pharma Vitamín C KIDS drops 30 ml

Vitamin C 1000mg with rose hips 120 vege tablet

Vitamin C 500mg 120 kapslí

Vitamín C 500mg with rose hips 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie