Vooma 1 race fuel bar 25g

B
S
D
N
 
Kód zboží:83211201
Výrobce:USN
Dostupnost:skladem
 
Cena:24 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vooma 1 race fuel bar 25g

USN Vooma Energy Bar je energetická nugátová tyčinka zabalená v jedlém rýžovém papíru. Doplní Vám zásoby glykogenu a elektrolytů potřebných pro dosažení Vašich nových maxim. Dodejte tělu energii a potřebné sacharidy pro svůj další závod nebo i trénink touto lahodnou tyčinkou Vooma Bar, která je v dostání ve dvou příchutích.
Složení:
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100G:
Energetická hodnota 1084kJ/259kcal, Tuky 5.9g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.5g), Sacharidy 47g (z toho cukry 47g), Vláknina 1.7g, Bílkoviny 3.9g, Sůl 1.05g, Hořčík 225mg.

SLOŽENÍ:
Glukóza, Sacharóza, Mandlové kousky (10%) - pouze v příchuti mandlový med, Arašídy (10%) - pouze v příchuti arašídový nugát, Voda, Med (5.3%), Chlorid sodný, Uhličitan hořečnatý, Kukuřičný škrob, Rýžový papír (Bramborový škrob, Slunečnicový olej), Vaječný bílek, Aroma.
Dávkování:
Konzumujte jednu tyčinku každých 45-60 minut během tréninku. UPOZORNĚNÍ: Výrobek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro těhotné a kojící ženy a osoby mladší 18 let. Skladujte v suchu při mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal. UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Obsahuje mandle pouze v příchuti mandlový med, arašídy pouze v příchuti arašídový nugát a vejce. Může obsahovat stopy ořechů, soji, lepku, ryb, korýšů a siřičitanů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Sport Power Energy Snack Bar 45 g

Competition bar 30g gluten free

Long energy snack with BCAA 50g NEW

Oat King Energy bar 10 x 95 g flapjack




Výrobky značky:

Kategorie