Vooma energy gel 70 g

E
Q
K
X
V
F
 
Kód zboží:83211405
Výrobce:USN
Dostupnost:skladem
 
Cena:36 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vooma energy gel 70 g

VOOMA Energy gel byl speciálně vyvinut a navržen jako suplement při zajišťování optimání dávky energie pro všechny sportovce nejen vytrvalostních disciplín. Praktické balení umožňuje snadné a rychlé požití. Lidské tělo si dokáže udržet dostačující zásobu glykogenu pro fyzickou aktivitu trvající do 80 minut. Poté energetické nároky těla stoupají a gely představují nejvhodnější formu pro její doplnění, neboť jsou snadno vstřebatelné. VOOMA Energy obsahuje jak cukry, tak i sacharidy s dlouhým řetězcem pro pozvolnější přísun energie. Gel obsahuje vysoké množství sacharidů - 33g na 100 g. Výrobek s vysokým obsahem vitamínu C, který přispívá k udržení normální funkce imunitího systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Hlavní výhody VOOMA Energy jsou dostupnost energie, rovnováha elektrolytů, podpora vytrvalostního výkonu. Udržuje vyrovnanou hladinu hydratace. Bez obsahu laktózy a lepku.
Složení:
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100G:
Energetická hodnota 572kJ/135kcal, Tuky 0g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g), Sacharidy 33g (z toho cukry 3.0g), Vláknina 0.2g, Bílkoviny 0.0g, Sůl 0.5g
.

VITAMÍNY A MINERÁLNÍ LÁTKY VE 100G:
Vitamín C 286g, Draslík 72g.

SLOŽENÍ:
Voda, Maltodextrin, Elektrolyty (Chlotid sodný, Chlorid draselný), kyselina askorbová, Kyseliny (Kyselina citronová), Aroma, Ztužovadla (Celulosová guma, Xanthanová guma), Sladidla (Sukralóza), Konzervant (sorbát draselný).
Dávkování:
Užívejte 1 sáček gelu každých 30 minut během tréninku či závodu. Současně vypijte vždy alespoň 250 ml vody. Užívejte 1-3krát denně v průběhu tréninku či závodu. Nepřekračujte konzumaci 3 sáčky gelu za 60 minut. UPOZORNĚNÍ: Při užívání přípravku dbejte na dodržování pitného režimu - pijte alespoň 8-10 sklenic vody denně. Objeví-li se nežádoucí účinky, užívání produktu omezte nebo zcela přerušte. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby mladší 18 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Po otevření sáčku obsah neprodleně spotřebujte. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal. POZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Neobsahuje běžné alergeny.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Enervit gel 25ml

Enervit Carbo gel C 2:1 s kofeinem 60 ml cola

Energy gel long trail 35g slaný karamel

Enervit liquid gel competition 60ml višeň




Výrobky značky:

Kategorie