Gutain 1500 120 tablet

Q
Z
I
D
X
V
O
 
Kód zboží:46097011
Výrobce:Carne Labs
Dostupnost:skladem
 
Cena:346 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gutain 1500 120 tablet

Carne Labs Gutain je velmi silný přirozený stimulátor na podporu výkonnosti. Kombinace tří složek zajišťuje zvýšení výkonosti a zlepšení psychického pocitu během sportovní zátěže. Gutain 1500 se stal strategickým suplementem některých extraligových hokejistů, hokejistů NHL, cyklistů, triatlonistů, atletů, plavců, boxerů a vzpěračů.



Guarana extrakt: získáván ze semen rostliny Paulinia cupana, pěstované v Brazílii. Guarana extrakt obsahuje především kofein a menší množství theobrominu. Primárním farmakologickým efektem kofeinu je stimulace centrálního nervového systému. Mírně způsobuje urychlení činnosti, podporuje redukci tuku a působí diureticky. Na kofein vzniká celkem rychle tolerace, proto je vhodné vysadit pití kávy aspoň 3-5 dní před důležitým zápasem či závodem, aby byl dosažen maximální efekt preparátu. Studie poukazují, že kofein má přímý vliv na sílu.

Taurin: aminokyselina důležitá pro mnoho fyziologických mechanismů. Působí jako antioxidant a funkcí taurinu je napodobovat účinky inzulínu. Tato zajímavá aminokyselina je schopna stimulovat inzulínové receptory na povrchu buněk. Po stimulaci dostává buňka signál pro transport sacharidů a aminokyselin, což přispívá k syntéze svalové hmoty. Taurin je přidáván do sportovní výživy pro zlepšení svalové a duševní výkonnosti.

Inosin: patří do skupiny nukleotidových molekul, které jsou stavebními bloky DNA. Inosin snadno prostupuje buněčnou stěnou a podporuje uvolnění kyslíku z červených krvinek. Inozin má schopnost zvýšit kapacitu erytrocytů a vázat na sebe kyslík. Poprvé byl inosin použit sportovci na olympiádě v roce 1968 kvůli značným potížím závodníků ve velkých výškách. Zvyšuje schopnost transportovat kyslík do svalů, snižuje únavu a zvyšuje výkonnost. Za velmi specifických podmínek (nízká hladina ATP a O2) pomáhá zachovat normální metabolické funkce.
Složení:
Guarana extrakt

Taurin

Inosin

Přidané látky:

Stearan hořečnatý
Hydrogenfosforečnan vápenatý


Upozornění: jedná se o doplněk stravy
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota425 kJ
Bílkoviny - proteiny25 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Guarana extrakt500 mg
Inosin500 mg
Taurin500 mg
Dávkování:
1 tableta 40 minut před tréninkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pump nitro shot 100 ml grapefruit

Arginizer 2.0 600 g

Cell Plex 2520 g pre workout formula

Professional Kick speed booster 600 g




Výrobky značky:

Kategorie