Coffee with marine collagen 150g creamy wafers

D
N
Z
B
E
 
Kód zboží:45131006
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:208 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Coffee with marine collagen 150g creamy wafers

OstroVit Coffee with Marine Collagen je instantní káva s lahodnou chutí krémových oplatek, se zvýšeným obsahem kofeinu a přídavkem peptidů rybího kolagenu. Skvěle se hodí k přidání mléka a cukru nebo sladidla, které můžete přidat podle své preference. Pokud tedy patříte mezi milovníky kávy a hledáte aromatickou alternativu ke svému každodennímu rannímu šálku tohoto nápoje, sáhněte po OstroVit Coffee with Marine Collagen 150 g a vychutnejte si její jedinečnou chuť a vůni!

Káva Robusta + peptidy rybího kolagenu
200 mg kofeinu v každé porci
Dostupné v několika lahodných a aromatických příchutích
Káva
Po staletí je to nápoj oceňovaný lidmi po celém světě. Rozvoj potravinářských technologií nám umožnil vybrat si mezi jeho různými formami a druhy. Jeho pravidelná konzumace již vůbec nemusí být spojena s negativními důsledky pro naše zdraví. Káva OstroVit s mořským kolagenem je určena především lidem, kteří milují chuť kávy a potřebují po ní sáhnout, když pociťují úbytek síly a potřebují vzpruhu, a také těm, kteří chtějí svůj každodenní jídelníček doplnit o mořský kolagen. Stačí zalít 3 lžičky naší mořské kolagenové kávy horkou vodou a vychutnat si její lahodnou chuť. Je bohatý na:

Kofein – získává se z bobů Robusta. Kofein je alkaloid, který vykazuje stimulační, energizující a výkonnost zvyšující účinky, a proto se tak snadno přidává do mnoha nápojů a doplňků stravy.

Peptidy mořského kolagenu - je zdrojem vysoce vstřebatelného kolagenu, který je jedním z nejdůležitějších proteinů, které se nacházejí v našem těle. Kolagen je mimo jiné základním stavebním kamenem kůže, šlach, kostí, kloubů, rohovky oka. Ovlivňuje soudržnost, pevnost a elasticitu pojivové tkáně.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Přírodní káva robusta, hydrolyzované peptidy rybího kolagenu, aromata, bezvodý kofein.

Doplněk stravy v prášku. Obsahuje kofein; nedoporučuje se užívat dětem a těhotným ženám (obsah kofeinu 200 mg v 1 porci); nekonzumujte s jinými produkty, které jsou zdrojem kofeinu nebo jinými složkami s podobnými účinky.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 150 g
Počet porcí na nádobu: 12
Velikost porce: 12 g
Účinné látky 1 porce
Kofein 200 mg
Peptidy rybího kolagenu hydrolyzované 5000 mg
Dávkování:
12 g výrobku (3 odměrky) zalijte horkou vodou asi 200 ml a promíchejte. Konzumujte jednou denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy, kojící ženy. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Čaj lymfatický systém

Phyto Coffee Ginkgo 100 g Cichorium intybus Ginkgo biloba

Raráškovo BIO Lieblings kakao 300g

Adaptogení přírodní bylinná směs sen 50g




Výrobky značky:

Kategorie