Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení. Mungo BIO 120 g k nakličování
Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Určeno především pro vegany a vegetariány.
Složení:
Složení:
fazole mungo bio (Vigna radiata)
Dávkování:
Upozornění:
Skladovat v suchu a chladu.
Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
V této kategorii výrobků také nabízíme:
Solidago extract 100 g Zlatobýl
![Solidago extract 100 g Zlatobýl](https://www.ptservis.cz/cz/foto/male/45139015.jpg) | Alfalfa BIO 120 g k nakličování
![Alfalfa BIO 120 g k nakličování](https://www.ptservis.cz/cz/foto/male/40139001.jpg) | Fibwell 240 g
![Fibwell 240 g](https://www.ptservis.cz/cz/foto/male/45139009.jpg) | Oat fiber vege 200 g ovesná vláknina
![Oat fiber vege 200 g ovesná vláknina](https://www.ptservis.cz/cz/foto/male/45139003.jpg) |