Druidess BIO 200g

Z
I
R
 
Kód zboží:62131971
Výrobce:Ancestral superfoods
Dostupnost:skladem
 
Cena:517 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Druidess BIO 200g

100% přírodní živá strava vyvinutá speciálně pro ženy. Holistický vzorec 14 přírodních ingrediencí na podporu zdraví, síly, energie a krásy žen + pravidelný metabolický detox.

Čisté ingredience pouze v kvalitě BIO a 100% RAW, navíc bez lepku.
Tradiční receptura našich předků z naklíčených a fermentovaných organických semen, ovoce a bylin.

Vysoký přirozený obsah bioaktivních složek, enzymů, probiotických kultur, naturálních vitamínů, minerálů a aminokyselin.

Produkt neobsahuje umělá sladidla, balastní aditiva, plnidla a pojiva, laktózu, sóju, GMO, umělé přísady, barviva, konzervační látky nebo cokoli syntetického původu.

Druidess je vícesložková funkční potravina určená pro vitalitu, krásu a vnitřní harmonii žen. Zlepšuje peristaltiku a střevní rovnováhu v těle (přirozené vyvážení mikrobiomu), posiluje odolnost a vitalitu, reguluje váhu a alkalizuje tělo (metabolický detox), udržuje zdravé vlasy, pokožku a nehty. Celkově podporuje plnohodnotné fungování všech tělesných systémů.

Produkt obsahuje naklíčené zlaté proso, které dodává potřebnou kyselinu listovou a kyselinu křemičitou v naturální formě. Mimořádně vhodný produkt pro všechny ženy vystavené stresu, pro těhotné a kojící matky, děti i dospívající dívky.

Klíčení & fermentace (enzymatický proces): 4 složky = naklíčené zlaté proso v kvalitě BIO, naklíčená hnědá rýže v kvalitě BIO, naklíčená pohanka v kvalitě BIO, naklíčený zlatý len v kvalitě BIO.
Fytonutrienty: 7 složek = granátové jablko v kvalitě BIO, šípek v kvalitě BIO, brusinky v kvalitě BIO, černý bez v kvalitě BIO, citron v kvalitě BIO, extrakt z citronu v kvalitě BIO, kopřiva v kvalitě BIO.
Živé kultury na bázi rostlin: 3 složky = probiotické kultury (lactobacillus, bifidobacterium bifidum), sušené droždí v kvalitě BIO.

Vývoj tohoto produktu vycházejícího z tradičních receptur, je výsledkem dlouhé vědecké práce a řady studií, z nichž mnohé se týkají sledování dopadu a výhod naklíčených a fermentovaných potravin u lidí s různými zdravotními problémy.

Celý proces klíčení a fermentace semen jako koncept, byl vyvinut ve spolupráci se špičkovým týmem evropských specialistů, který zkoumal přínos klíčících a fermentovaných potravin u jednotlivých pacientů. Výsledkem je jedinečná naturální technologie (know-how), která nejenže optimalizuje obsah živin v produktu, ale navyšuje přítomností přírodních enzymů celkový bioenergetický potenciál. Mluvíme tedy jak o fermentaci části semen, tak o jejich klíčení, které trvá 36 hodin. V okamžiku kdy klíčení dosáhne maximální koncentrace bioaktivních látek, celý proces je zastaven a produkt je za nízkých teplot šetrně a pomalu dehydratován.
Složení:
Naklíčené zlaté proso, naklíčená hnědá rýže, naklíčená pohanka, naklíčené lněné semínko zlaté, sušený prášek z ovoce (granátové jablko, šípky, brusinky, borůvky a citrón), prášek z kopřivy, komplex probiotik (Lactobacillus a Bifidobacterium bifidum), sušené inaktivované kvasnice, extrakt z citrónu.

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1496 kJ
Sacharidy - uhlohydráty61.51 g
Sůl0 g
Tuky4.48 g
Vláknina14.92 g
Z toho cukry7.17 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.24 g
Bílkoviny - proteiny15.96 g
Energetická hodnota361 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Fosfor201.96 mg
Hořčík229.95 mg
Vitamín B1 - thiamin1.44 mg
Vitamín B22.32 mg
Vitamín B3 - niacin6.59 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.26 mg
Vitamín C26.96 mg
Měď1.61 mg
Selen122.31 mg
Vápník373.79 mg
Železo7.46 mg
Zinek34.79 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Lignany88.07 mg
Dávkování:
1 polévková lžíce denně. Přidejte ke 100 - 150 g ovoce (např. banány a jahody) a smíchejte se 700 ml tekutiny (čerstvá šťáva, sójové nebo rýžové mléko) v šejkru. Lze přidat do jogurtu, džusu, smoothies, koktejlů, dezertů nebo salátových dresinků. Upozornění: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Minimální trvanlivost uvedena na zadní straně obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Golden Curcuma BIO 125g

Smoothie Choco BIO 150g

Cacao nibs BIO 250 g

Cacao Beans BIO 200g




Výrobky značky:

Kategorie