Chieftain BIO 10g balení 10 sáčků

Z
I
R
 
Kód zboží:62131975
Výrobce:Ancestral superfoods
Dostupnost:skladem
 
Cena:375 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chieftain BIO 10g balení 10 sáčků

100% živá strava vyvinutá speciálně pro muže. Speciálně vyvinutý holistický vzorec 15 přírodních ingrediencí na podporu zdraví, síly, energie a vitality mužů + pravidelný metabolický detox.

Čisté ingredience pouze v kvalitě BIO a 100% RAW, navíc bez lepku.
Tradiční receptura našich předků z naklíčených a fermentovaných organických semen, ovoce a bylin.

Produkt neobsahuje umělá sladidla, balastní aditiva, plnidla a pojiva, laktózu, sóju, GMO, umělé přísady, barviva, konzervační látky nebo cokoli syntetického původu.

Chieftain je vícesložková funkční potravina určená pro vitalitu, energetickou rovnováhu, odolnost a sílu mužů. Zlepšuje peristaltiku a střevní rovnováhu v těle (přirozené vyvážení mikrobiomu), posiluje odolnost a vitalitu, alkalizuje tělo (metabolický detox), celkově podporuje plnohodnotné fungování všech tělesných systémů.

Unikátní receptura Chieftain obsahuje 100% stravitelných vitamínů, minerálů, vlákniny, enzymů, aminokyselin a probiotických kultur z naklíčených a fermentovaných organických semen, ovoce a bylin. Fermentace zvyšuje množství bioaktivních složek včetně GABA (kyselina gama aminomáselná), která se stará o mozkové funkce a podporuje uvolňování endorfinů.

Klíčení & fermentace (enzymatický proces): 6 složek = naklíčený zlatý len v kvalitě BIO, naklíčené konopí v kvalitě BIO, fermentované hnědé rýžové otruby v kvalitě BIO, aktivovaná dýňová semínka v kvalitě BIO, naklíčený hrášek v kvalitě BIO, naklíčená cizrna v kvalitě BIO.
Fytonutrienty: 6 složek = arónie v kvalitě BIO, brusinky v kvalitě BIO, černý bez v kvalitě BIO, borůvky v kvalitě BIO, extrakt z citronu v kvalitě BIO, kopřiva v kvalitě BIO.
Živé kultury na bázi rostlin: 3 složky = probiotické kultury (lactobacillus, bifidobacterium bifidum), sušené droždí v kvalitě BIO.

Vývoj tohoto produktu vycházejícího z tradičních receptur, je výsledkem dlouhé vědecké práce a řady studií, z nichž mnohé se týkají sledování dopadu a výhod naklíčených a fermentovaných potravin u lidí s různými zdravotními problémy. Celý proces klíčení a fermentace semen jako koncept, byl vyvinut ve spolupráci se špičkovým týmem evropských specialistů, který zkoumal přínos klíčících a fermentovaných potravin u jednotlivých pacientů. Výsledkem je jedinečná naturální technologie (know-how), která nejenže optimalizuje obsah živin v produktu, ale navyšuje přítomností přírodních enzymů celkový bioenergetický potenciál. Mluvíme tedy jak o fermentaci části semen, tak o jejich klíčení, které trvá 36 hodin. V okamžiku kdy klíčení dosáhne maximální koncentrace bioaktivních látek, celý proces je zastaven a produkt je za nízkých teplot šetrně a pomalu dehydratován.
Složení:
Konopný protein z naklíčených semen, naklíčená cizrna, naklíčené lněné semínko zlaté, otruby z naklíčené a fermentované hnědé rýže, naklíčená dýňová semínka, naklíčený hrášek, sušený prášek z ovoce (aronie, černý rybíz, brusinky a borůvky), prášek z kopřivy, komplex probiotik (Lactobacillus a Bifidobacterium bifidum), sušené inaktivované kvasnice, extrakt z citrónu.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1399 kJ
Sacharidy - uhlohydráty30.2 g
Sůl0.2 g
Tuky5.5 g
Vláknina18.8 g
Z toho cukry5.6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.9 g
Bílkoviny - proteiny38.7 g
Energetická hodnota338 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Fosfor334.18 mg
Hořčík259.99 mg
Vitamín B1 - thiamin2.38 mg
Vitamín B23.28 mg
Vitamín B3 - niacin6.98 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.84 mg
Vitamín C27 mg
Mangan2.20 mg
Měď1.76 mg
Selen122.5 mg
Vápník486.08 mg
Železo9.07 mg
Zinek33.91 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Lignany83.30 mg
Dávkování:
1 polévková lžíce denně. Přidejte ke 100 - 150 g ovoce (např. banány a borůvky) a smíchejte se 700 ml tekutiny (čerstvá šťáva, sójové nebo rýžové mléko) v šejkru. Lze přidat do jogurtu, džusu, smoothies, koktejlů, dezertů nebo salátových dresinků. Upozornění: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Minimální trvanlivost uvedena vzadu na obale.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Chia Seeds BIO 400g

Guarana Powder BIO 100g

VeinUp 150g

Baobab Fruit Powder BIO 125g




Výrobky značky:

Kategorie