Baobab Powder BIO 200g

Z
I
R
 
Kód zboží:62131905
Výrobce:Purasana
Dostupnost:skladem
 
Cena:324 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Baobab Powder BIO 200g

Baobab je strom široce rozšířený v savanách a sušších oblastech Afriky bývá také nazýván monkey-breed tree. Dosahuje výšky dvaceti metrů a je pro člověka po dlouhou dobu důležitým zdrojem živin. Plody se shromažďují s minimálním dopadem na životní prostředí, tvrdý vnější obal se naruší prasknutím a obsah je pak vyjmut.

Baobab je plný vitaminů, antioxidantů a minerálů. Obsahuje 6x více vitamínů než pomeranče, 6x více antioxidantů než černý rybíz, 2x více antioxidantů než bobule goji, 2x více vápníku než mléko, 6x více draslíku než banány, více železa než červené maso a více vláken než jablka, meruňky a banány.

Je velmi výživný, rychle poskytuje pocit spokojenosti, je často používán jako součást nízkokalorické diety. Vhodný doplněk pro sportovní výživu nebo pro období únavy. Má lehce pikantní chuť se stopami karamelu a grepu. Ideální pro rozpuštění ve vodě, ovocné šťávě, smoothies, s jogurtem nebo snídaňovými cereáliemi. Lze zkombinovat s dortovými směsi, chleby, palačinkami nebo zákusky.
Složení:
100% dužnina plodů Baobab (Adansonia digitata L.) v prášku ze Senegalu
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1064 kJ
Sacharidy - uhlohydráty42.3 g
Sůl0.00025 g
Tuky0.1 g
Vláknina43.8 g
Z toho cukry27.3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.041 g
Bílkoviny - proteiny2.2 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík1800 mg
Fosfor51 mg
Hořčík174 mg
Vitamín C300 mg
Železo100 mg
Dávkování:
Použití: 3 čajové lžičky vmíchejte do 300 ml mléka, ovocných nebo zeleninových nápojů, džusů. Skladujte na suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití. Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Chlorella 1000 tablet powdered Algae

Barley grass RAW powder BIO 200g

Chieftain BIO 10g balení 10 sáčků

Smoothie Sport BIO 150g




Výrobky značky:

Kategorie