Čistící mýdlo pro aknózní pleť 100 g

I
Z
R
 
Kód zboží:86272423
Výrobce:Hyfac
Dostupnost:skladem
 
Cena:154 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Čistící mýdlo pro aknózní pleť 100 g

HYFAC Čisticí mýdlo pro aknózní pleť je jemné dermatologické mýdlo, které bylo speciálně vyvinuto pro mastnou a problematickou pokožku. Jemně a šetrně odstraní nečistoty a přebytek kožního mazu bez nepříjemného podráždění. Hloubkově čistí pokožku a přitom respektuje ochrannou kožní bariéru. Zanechává pleť čistou a svěží. Použití doporučeno na tvář i tělo.

Přednosti produktu:

Zanechává pleť čistou a svěží.

Nevytváří komedony.

Dermatologicky testováno.

Bez parabenů.
Složení:
Zea Mays (Corn) Starch, Potassium Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Aqua (Water), Hydrogenated Castor Oil, Talc, Glycine, Glycerin, Parfum (Fragrance), Piroctone Olamine, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide), Potassium Phosphate, CI 77492 (Iron Oxides).

Upozornění

Pouze pro vnější použití. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení očí vypláchněte velkým množstvím vody.
Dávkování:
Ráno a večer umyjte tvář, případně celé tělo, teplou vodou a mýdlem. Po použití mýdla pokožku důkladně opláchněte a jemně osušte.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Elmex sensitive zubní pasta 75 ml

Čistící balzám Cleansing balm blue tansy 30ml

Hydrofilní odličovací olej 50ml

Masážní gel na svaly a klouby 100 ml




Výrobky značky:

Kategorie