Turbo heat 60 kapslí

D
E
Q
I
 
Kód zboží:95034001
Výrobce:One Life
Dostupnost:skladem
 
Cena:567 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Turbo heat 60 kapslí

Tento spalovač tuků je navržen s ohledem na jedinečné biologické a hormonální potřeby žen. Pomáhá optimalizovat metabolizmus a zvyšuje schopnost těla spalovat tuk, zatímco současně podporuje zachování svalové hmoty. Na rozdíl od univerzálních produktů, tento spalovač bere v úvahu menší hmotnost těla a specifické cíle hubnutí, které ženy často mají.
Složení:
Extrakt ze zeleného čaje (50% polyphenolů, 8% kofeinu, 30% Katechinů, 15% EGCG), Acetyl-L-Carnitine HCL, L-Tyrosin, rostlinná kapsle z hypromelozy, bezvodý kofein, L-Karnitin tartrát, synephrine, extrakt z černého pepře s obsahem 95% piperinů, protispékavá látka: Oxid křemičitý.

Obsahuje kofein (130 mg ve 2 kapslích).
Není vhodné pro děti a těhotné ženy.
Dávkování:
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. začátečník 2 kapsle 1x denně před fyzickou aktivitou nebo během dopoledne pokročilý 2 kapsle 2x denně ráno a brzy odpoledne nebo před fyzickou aktivitou Skladování: Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Obsahuje kofein, není vhodné pro registrované sportovce. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Ukládejte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Thermo complex premium 120 kapslí

Lipidrol fat burner plus 120 kapslí

Fat Burner 90 kapslí

Thermo XTR Fat Burner 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie