KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

I
Z
R
 
Kód zboží:56913033
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:376 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

Optibac Kids Gummies jsou ideální pro všechny vybíravé děti. Želé s ovocnou příchutí zachutná každému z nich a zároveň jim poskytne probiotikum, prebiotikum, vápník a vitamín D3. Želé Kids Gummies skvěle chutná a přitom neobsahuje žádná umělá sladidla ani konzervanty. Děti si pochutnají a zároveň prospějí svému zažívání.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Ovocné koncentráty (jablečná šťáva, jablečné pyré, jahodové pyré), fruktooligosacharidy (FOS), vápník (fosforečnan vápenatý), koncentrát citrónové šťávy, želírující činidlo pektin, koncentrát šťávy z černé mrkve, přírodní aroma, citrusová vláknina, živé kultury: Bacillus coagulans Unique IS-2, vitamín D3 (cholekalciferol).
Nutriční informace v jedné dávce:
Vápník120 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky2 miliardy
fruktooligosacharidy550 mg
živé kultury11 mg
Dávkování:
Berte 1 želé denně. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super Digestive Enzymes with Probiotics 60 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Enzy 7! digestive enzymes 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie