Beta Alanine 100% pure 270 g

B
S
R
O
 
Kód zboží:50094201
Výrobce:Sportwave
Dostupnost:skladem
 
Cena:398 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beta Alanine 100% pure 270 g

BETA-ALANINE 100% PURE od značky SportWave® obsahuje speciální aminokyselinu beta-alanin v nejčistší sypké formě. Produkt obsahuje 0 % přidaných látek a 100 % čistého beta-alaninu!

Ideální pro podporu vysoce intenzivních výkonů a dosažení maximální svalové výdrže. S produktem BETA-ALANINE 100% PURE zažijete zcela novou úroveň svalové odolnosti i při těch nejnáročnějších výkonech.

Pro jaké sporty je BETA-ALANINE 100% PURE nejvhodnější?
Maximálních účinků beta-alaninu dosáhnete zejména v situacích, kdy zažíváte typické „pálení“ svalů způsobené vysokou hladinou laktátu. Nejčastěji se jedná o následující případy:

Nepřetržité intenzivní výkony trvající od 30 sekund do 10 minut (veslování, plavání, dráhová cyklistika, běh na střední vzdálenosti…)
Opakované vysoce intenzivní úseky (týmové, raketové a bojové sporty…)
Intenzivní silové aktivity, vyšší počet opakování (fitness, kulturistika, CrossFit…)
Zrychlení tempa nebo závěrečný finiš ve vytrvalostních sportech (silniční cyklistika, atletika…)

V oblasti sportovní výživy existuje jen velmi málo látek, které skutečně dokážou zlepšit fyzický výkon. Proto suplementaci beta-alaninem doporučují uznávané organizace jako Mezinárodní olympijský výbor (IOC) nebo Australský institut sportu (AIS), který řadí beta-alanin do nejvyšší kategorie „A“ obsahující jen ty nejověřenější látky vzhledem k účinkům na sportovní výkon.

Hlavní benefity produktu
100% beta-alanin – náš produkt přináší beta-alanin v jeho nejčistší možné podobě, naprosto bez přidaných látek.
Sypká forma – netrapte se polykáním velkých kapslí. Prášek umožňuje snadné dávkování, a navíc ho můžete přimíchat i do jídla. Suplementace bude stejně efektivní, jako byste prášek vypili.
Přesně na jeden cyklus – každé balení obsahuje 45–60 plných denních dávek. Ideální délka suplementace podle sportovních výzkumů.
Působí synergicky s kreatinem – tam, kde končí účinky kreatinu, začíná působit beta-alanin. Optimální kombinace pro dosažení maximálních výkonů. Náš mikronizovaný (velmi jemný) kreatin pořídíte zde.
Vhodný i pro vegetariány a vegany – omezení masa či jeho vyřazení z jídelníčku vede k nedostatečnému příjmu beta-alaninu. Proto v žádné fázi výroby nepoužíváme živočišné složky, aby si účinky našeho suplementu mohli vyzkoušet i příznivci rostlinné stravy.
Složení:
100% beta-alanin (země původu: mimo EU)

Aktivní látky:
1 odměrka (2 g) 2 odměrky (4 g) 3 odměrky (6 g)
100% beta-alanin 2000 mg 4000 mg 6000 mg
Dávkování:
Denní dávka pro muže je 6 g denně (3 odměrky). Denní dávka pro ženy jsou 4 g denně (2 odměrky). Pro lepší využitelnost beta-alaninu doporučujeme denní dávku rozdělit na více porcí a užívat je vždy s jídlem. Prášek důkladně rozpusťte do vody, džusu, vlažného čaje nebo jídla (např. do obilné kaše). Užívejte minimálně 4 týdny, lépe však 6–8 týdnů. Upozornění: Krátce po konzumaci můžete pociťovat typické svědění, které je dočasné. Jedná se o přirozený a neškodný vedlejší účinek beta-alaninu. Nevystavujte dózu vlhkému prostředí, které může způsobit tvrdnutí prášku (např. pravidelné skladování ve sportovní tašce společně s mokrými ručníky a oděvy). Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta Alanin powder 300 g

Beta Alanin 1000 200 kapslí 850mg

Beta Alanine 200 g

Beta Alanine 1000 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie