Phyto Coffee Cordyceps 100 g Cichorium intybus Cordyceps sinensis

 
Kód zboží:82131031
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:167 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Phyto Coffee Cordyceps 100 g Cichorium intybus Cordyceps sinensis

Phyto Coffee je směs rozpustné čekanky a funkční dávky standardizovaného extraktu housenice čínské. Připravený nápoj je chutnou bezkofeinovou alternativou kávy.

Cordyceps patří mezi parazitické houby. Je součástí tradiční čínské a tibetské medicíny, kde je zmiňován jako jedna ze základních surovin.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích této houby na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Čekanka podporuje správnou činnost trávicího traktu a jater. Má pozitivní vliv na hladinu glukózy v krvi. Přispívá ke správné činnosti srdce a cév. Pomáhá udržet zdraví kostí a kloubů.
Složení:
pražená čekanka, instantní čekanka, Cordyceps sinensis standardizovaný extrakt. Doporučená denní dávka obsahuje 400 mg polysacharidů a 120 mg cordycepsové kyseliny.
Průměrné nutritiční informace v jedné dávce
Polysacharidy 0.4 g
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
cordycepsová kyselina120 mg
Dávkování:
pražená čekanka, instantní čekanka, Cordyceps sinensis standardizovaný extrakt. Doporučená denní dávka obsahuje 400 mg polysacharidů a 120 mg cordycepsové kyseliny. Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu a suchu. Doplněk stravy




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Adaptogení přírodní bylinná směs touha 50g

Phyto Coffee Kozinec 100 g Cichorium intybus Astragalus membranaceus

Čaj Ostropestřec s mátou

No More Coffee Extreme 300 g




Výrobky značky:

Kategorie