Adaptogení přírodní bylinná směs sen 50g

I
Z
R
 
Kód zboží:75013118
Výrobce:Cannor
Dostupnost:skladem
 
Cena:149 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Přírodní bylinná směs sen 50g

První krok ke kvalitnímu spánku je uvolnění a navození pohody před usnutím. Horká koupel, meditace, čtení…vlastní usínací rituál můžeme podpořit čajem Sen, který zmírní nervové napětí a neklid a příjemně nás ukolébá ke spánku. Při vytváření čajové směsi jsme vycházeli z tradičních a dobře známých bylin působících na náš nervový systém, přidali jsme poměrně unikátní Honeybush, který je podobný rooibosu, avšak daleko chutnější!

Chmel
Patří do čeledi cannabis, takže uklidňuje a zpříjemňuje život. Navozuje relaxaci a spánek.

Heřmánek
Podporuje imunitní systém, metabolismus lipidů, kognitivní a duševní zdraví, pozitivní náladu, relaxaci a spánek.

Mučenka
Bylina působí relaxačně, ovlivňuje kvalitu spánku. Je schopna uvolňovat stres. Své nezastupitelné místo hraje v léčbě nervového napětí a nespavosti. Klinická studie potvrdila výborný efekt pravidelného užívání čaje z mučenky na subjektivní zkvalitnění spánku. Extrakt z mučenky navíc přispívá k rychlejšímu usnutí a zlepšuje fyzickou odolnost vůči vnitřnímu stresu.

Kozlík
Má tlumivé účinky a nachází se ve většině čajových směsí ke řešení problémů se spaním a depresemi. V lidové medicíně se kozlík podává pravidelně a bez nežádoucích účinků při úzkostech, depresích, neklidu, stresu, epilepsii, proti bolestem při menstruaci, při bolestech hlavy, únavovém syndromu, bolestech břicha a u dětí s ADHD. Obsažená kyselina valerová, izovalerová a pravděpodobně seskviterpeny z kořene kozlíku lékařského se dokáží navázat a specificky působit na GABA receptory, z čehož lze odvodit sedativní, protikřečový a analgetický účinek.

Honeybush
V lidové medicíně se dále doporučuje s pozitivním efektem na aktivitu centrální nervové soustavy, osvědčuje se při menstruačním a premenstruačním syndromu (zmírňuje také menstruační křeče), při klimakteriu nebo k úpravě menstruačního cyklu. Léčitelé doporučují honeybush ke zmírnění symptomů kožních nemocí a ekzémů. V poslední době se ukazují zprávy o testování obsahových látek honeybushe a jeho možného využití při kožních potížích souvisejících buďto s nadměrným vystavením slunci, zánětlivými chorobami nebo stárnutím pokožky. Zdá se, že se dostavuje zmírňující (úlevový) efekt u
akutních potíží a u chronických potíží se zvyšuje odolnost kůže zvláště proti UV záření a tvorbě vrásek.

Levandule
Levandule úzkolistá snižuje krevní tlak, navozuje duševní pohodu a pomáhá k lepšímu usínání.

Meduňka
Slavný lékař a přírodovědec Paracelsus nazýval meduňku elixírem života. Připisoval jí uklidňující, protistresové a antidepresivní účinky. Ve své době pozoroval příznivý efekt byliny při nespavosti a rozhozené psychice. Dětským pacientům a seniorům podával v bylinných směsích při nervozitě a potížích s usínáním.
Složení:
honeybush červený, meduňka nať, chmel šištice, chrpa květ, citronová tráva, kozlík kořen, mučenka nať, levandule květ, heřmánek květ.
Dávkování:
Jednu čajovou lžičku asi 1,5g přelijte 200ml horké vody. nechte louhovat 7-10 minut a následně sceďte. Nálev připravujte čerstvý a pijte 1-2x denně Upozornění: Není určeno pro těhotné, kojící ženy a malé děti. Chraňte pře přímým slunečním zářením. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od otevření.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

No bloat tea 120g

Phyto Coffee Kozinec 100 g Cichorium intybus Astragalus membranaceus

Raráškovo BIO Lieblings kakao 300g

Čaj Večerní na spánek




Výrobky značky:

Kategorie