Čaj lymfatický systém

I
Z
 
Kód zboží:37131001
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:57 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Čaj lymfatický systém

Bylinná směs Lymfatický systém obsahuje komplex přírodních aktivních látek, které mají detoxikační účinek na organismus a podporují vylučování nežádoucí látek z našeho těla. Obsažené byliny přispívají ke komplexní funkci lymfatického systému a podporují kvalitu pleti.

•Smetánka lékařská podporuje kontrolu tělesné hmotnosti a hubnutí, přispívá k přočištění organismu a působí antioxidačně.

•Kopřiva dvoudomá působí protizánětlivě, stimuluje vylučování vody z organismu a podporuje normální stav pokožky.

•Třapatka nachová podporuje přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu a posiluje funkci dýchacího a močového systému.

•Měsíček lékařský působí pozitivně na činnost jater a trávení a podporuje osvěžení těla.

•Přeslička rolní podporuje normální stav pokožky, vlasů a nehtů a přispívá k osvěžení těla.

Složení:
Smetánka lékařská (kořen a nať), kopřiva dvoudomá (list), třapatka nachová (květ), měsíček lékařský (květ), přeslička rolní (nať), pomerančová kůra, citrónová tráva.
Dávkování:
Návod na přípravu: 1 nálevový sáček zalijeme 0,25 l vroucí vody a necháme 5-10 minut vyluhovat Doporučené dávkování: 2 – 3 sáčky denně Hmotnost obsahu: 30 g Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladování: Uchovávejte na tmavém a suchém místě, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na levé straně obalu. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není vhodné pro děti do 3 let. Není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Phyto Coffee Gotu kola 100 g Cichorium intybus Centella asiatica

No More Coffee Caffeine Free 300 g

Raráškovo BIO schlau kakao 300g

Phyto Coffee Guarana 100 g Cichorium intybus Paullinia cupana




Výrobky značky:

Kategorie