Adaptogení přírodní bylinná směs detox 50g

I
Z
R
 
Kód zboží:75013111
Výrobce:Cannor
Dostupnost:skladem
 
Cena:191 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Přírodní bylinná směs detox 50g

Přírodní detoxikační směs bylin podporuje očistu organizmu a napomáhá vylučování škodlivin z těla. Vyvážená směs bylin účinně napomáhá detoxikovat organizmus a podporuje jeho obranyschopnost. Přispívá k posílení Vaší imunity.

Jedinečná kombinace bylin napomáhá procesu detoxikace tím, že prospívá především játrům a ledvinám. Dobře fungující játra, ledviny a trávicí ústrojí jsou základním předpokladem účinné detoxikace.
V průběhu očistného období doporučujeme pít Cannor Detoxikační směs 1-2x denně a zároveň dbát i na dostatečný příjem čisté vody. Vhodné jako kúra po dobu 6 týdnů. Navíc je v tomto čase vhodné zapojit 1-2x týdně solné koupele. Vybírat můžete z varianty Cannor Sůl do koupele z konopí a růže nebo z konopí a levandule.
Příroda k vašim službám


Pivoňka květ dříve se přidávala i do různých lektvarů, nejčastěji do nápojů lásky
Květ měsíčku má velmi příznivé účinky na játra, žlučník a zažívací trakt. Pročišťuje organismus. Celkově harmonizuje trávení.
Chrpa květ
Yerba maté má antioxidační účinky, zvyšuje celkovou energii organismu a zabraňuje stárnutí. Navíc pomáhá redukuvat tělesnou hmotnost a krevní tuky. Díky obsahu kofeinu má diuretický účinek a snižuje otoky způsobené zadržováním tekutin různých původů.
Fenykl plod sladký podporuje normální činnost jater včetně jejich pročišťování. Působí jako antioxidant a tím posiluje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k normální činnosti střev i ke zdravému srdci. Fenykl také napomáhá ve vylučování moči a celkové detoxikaci.
Kořen pampelišky přispívá k pročištění těla, může odstranit únavu a vylepšit pleť.
Konopné lístky zvyšují odolnost organismu.
Citronová kůra
Kůra skořicovníku zlepšuje trávení. V tradiční čínské medicíně vyrovnává harmonii elementů jang a jin.
Sušená kůra pomeranče dodává osvěžující chuť.
Upozornění: Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Není určeno pro těhotné.
Složení:
Pivoňka květ, Měsíček květ, Chrpa květ, Yerba maté, Fenykl plod, Pampeliška kořen, Konopné lístky, Citronová kůra, Kůra skořicovníku, Sušená kůra pomeranče
Dávkování:
Jedna čajová lžička (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody, nechá se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se teplý 1-2 x denně. Poslední šálek si připravte nejpozději do 17.hodiny, jelikož je součástí Yerba maté obsahující kofein. Upozornění: Není určeno pro těhotné, kojící ženy a malé děti. Chraňte pře přímým slunečním zářením. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od otevření.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Adaptogení přírodní bylinná směs čistá mysl 50g

Bikava 150 g

Phyto Coffee Kozinec 100 g Cichorium intybus Astragalus membranaceus

Čaj Ostropestřec s mátou




Výrobky značky:

Kategorie