Creatine monohydrate Creapure 250 g

B
R
S
E
Q
C
V
X
 
Kód zboží:45081006
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:451 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine monohydrate Creapure 250 g

OstroVit Creatine Monohydrate Creapure je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem kreatinu monohydrátu. Jedná se o přípravek s jednoduchým složením a přirozenou chutí, dostupný ve výhodné práškové formě. Je to produkt vytvořený pro sportovce a fyzicky aktivní lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o hodnotnou sloučeninu.
Zdroj kreatinu - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 3500 mg kreatin monohydrátu.
Jednoduché složení - Výrobek obsahuje pouze kreatin monohydrát bez zbytečných přísad.
1 porce = ¾ odměrky = 3,5 g.
Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 71 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě prášku zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet.
OstroVit Creatine Monohydrate Creapure - koncentrovaný zdroj kreatinu
Kreatin je chemická sloučenina, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Látka je tělu dodávána i s denní nabídkou - kreatin najdeme v živočišných produktech vč. maso, ryby nebo vejce, stejně jako ve formě doplňků stravy.

OstroVit využívá kreatin monohydrát, tedy spojení molekuly kreatinu s molekulou vody do jedné molekuly - protože kreatin je hydrofilní sloučenina, bez problémů se slučuje s vodou a jedná se tak o látku, která se vyznačuje výbornou asimilovatelností. Kreatin monohydrát je strukturou nejjednodušší formou kreatinu a zároveň sloučeninou, která je nejoblíbenější mezi sportovci - je ideální pro začátečníky i profesionály, což je dáno tím, že kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost v případě po sobě jdoucích, krátkých, velmi intenzivních fyzických cvičeních a příznivého účinku se dostaví při konzumaci 3 g kreatinu denně.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 250 g
Počet porcí v balení: 71
Velikost porce: 3,5 g
Aktivní látky na porci
Kreatin monohydrát: 3500 mg
- včetně kreatinu 3000 mg
Dávkování:
Dávku 3,5 g (3/4 odměrky) rozmíchejte ve 100-150 ml vody nebo džusu. V tréninkové dny konzumujte jednu porci denně - po probuzení nebo po tréninku. V netréninkové dny konzumujte jednu porci denně po probuzení. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Přípravek není vhodný pro osoby s ledvinovými problémy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creatine monohydrate 500 g

Creapure Creatine monohydrate 500 g

Creatine Monohydrate Creapure 300g

Creapure Creatine monohydrate 250 g




Výrobky značky:

Kategorie