Potato Purre with Beef Meal 140g (Dehydrované kompletní jídlo)

N
B
S
R
 
Kód zboží:59132205
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:155 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Potato Purre with Beef Meal 140g (Dehydrované kompletní jídlo)

Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky. Lze jej kompletně připravit v sáčku, stačí přidat vodu a na 15 minut zase uzavřít. Sáček je vodotěsný a hmyzutěsný, je vyrobený tak, aby nehrozilo pořezání. Jídlo si tak můžete vychutnat bez zbytečné dlouhé přípravy a mytí. pokrm je bez palmového oleje, bez lepku a bez laktózy.
Složení:
Bramborové vločky 38 % [brambory (původ Finsko), řepkový olej], bezlaktózové plnotučné sušené mléko, rostlinný tuk v prášku (slunečnicový olej, glukózový sirup, modifikovaný škrob, protispékavá látka oxid křemičitý), krupice z pražených fazolí, předvařený hrách, smažená cibulka (cibule, slunečnicový olej), sušené hovězí maso 4 % [hovězí maso (původ EU/ mimo EU), antioxidant extrakt z rozmarýnu], sůl, sušené kousky mrkve, sušené žampiony, sušené kousky rajčat, kvasnicový extrakt, aroma, antioxidanty (alfa-tokoferol, extrakt z rozmarýnu), sušená pažitka, cukr, sušený pórek, konzervant sorban draselný, česnek prášek, mletý černý pepř.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota428 kJ
Sacharidy - uhlohydráty13 g
Sůl0.87 g
Tuky3.6 g
Vláknina1.8 g
Z toho cukry2.8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1 g
Bílkoviny - proteiny3.6 g
Energetická hodnota102 kCal




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Boršč 330g

Kulajda s liškami 600g

Vepřové maso s fazolemi (SCD) 300g

Žampiony na paprice 300g




Výrobky značky:

Kategorie