Mashed Potatoes & Bacon Meal 140g (Dehydrované kompletní jídlo)

N
B
S
R
 
Kód zboží:59132206
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:155 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mashed Potatoes & Bacon Meal 140g (Dehydrované kompletní jídlo)

Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky. Lze jej kompletně připravit v sáčku, stačí přidat vodu a na 15 minut zase uzavřít. Sáček je vodotěsný a hmyzutěsný, je vyrobený tak, aby nehrozilo pořezání. Jídlo si tak můžete vychutnat bez zbytečné dlouhé přípravy a mytí. pokrm je bez palmového oleje, bez lepku a bez laktózy.
Složení:
Bramborové vločky 40 % (původ Finsko), rostlinný tuk v prášku (slunečnicový olej, glukózový sirup, modifikovaný škrob), bezlaktózové plnotučné sušené mléko, krupice z pražených fava fazolí, smažená cibulka (cibule, slunečnicový olej), smažená slanina (vepřové maso, sůl, konzervant dusitan sodný, antioxidant askorbát sodný, extrakty koření, kouř z bukového dřeva), hrachový proteinový izolát, sůl, koření (petržel, pažitka, česnek, černý pepř, kurkuma v prášku), citrónová šťáva v prášku, kvasnicový extrakt, antioxidanty (alfa-tokoferol, extrakt z rozmarýnu), aroma, konzervant sorban draselný, kouřové aroma.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota466 kJ
Sacharidy - uhlohydráty13 g
Sůl0.74 g
Tuky4.9 g
Vláknina1.2 g
Z toho cukry2.4 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Bílkoviny - proteiny3.6 g
Energetická hodnota111 kCal
Dávkování:
Otevřete sáček v horní části. Ve spodní části od sebe odlepte jednotlivé strany sáčku tak, aby vzniklo stabilní dno. Do sáčku přidejte vařící vodu po rysku 11 (cca 4 dcl vody). Opatrně, ale řádně promíchejte vodu s produktem, v případě poklesu hladiny pod bod 11 přidejte vodu. Sáček uzavřete a nechte 15 minut stát. Otevřete sáček a znovu řádně promíchejte. Pro pohodlnější konzumaci odtrhněte horní část sáčku ve vyznačeném místě pod spojovacím páskem a ihned konzumujte.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pomazánka cizrnová 120g

Srnčí maso na tymiánu (SCD) 300g

Znojemská hovězí pečeně (Low Carb) 300g

Kuřecí po zahradnicku 600g




Výrobky značky:

Kategorie