Chicken Tikka masala Meal 132g (Dehydrované kompletní jídlo)

N
B
S
R
 
Kód zboží:59132212
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:155 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chicken Tikka masala Meal 132g (Dehydrované kompletní jídlo)

Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky. Lze jej kompletně připravit v sáčku, stačí přidat vodu a na 15 minut zase uzavřít. Sáček je vodotěsný a hmyzutěsný, je vyrobený tak, aby nehrozilo pořezání. Jídlo si tak můžete vychutnat bez zbytečné dlouhé přípravy a mytí. pokrm je bez palmového oleje, bez lepku a bez laktózy.
Složení:
Rýže, rostlinný tuk v prášku (slunečnicový olej, glukózový sirup, aroma, modifikovaný škrob, protispékavá látka oxid křemičitý), kořeněné kuřecí kousky 8 % [kuřecí prsa (původ EU a Jižní Amerika), bramborová mouka, sůl, směs koření (extrakt z papriky, extrakt z rozmarýnu, extrakt z kardamomu)], fava fazole, sušená zelenina a ovoce 4 % (cibule, paprika, ananas), cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, kokosové mléko (kokosové mléko, maltodextrin, modifikovaný škrob), koření (kurkuma, koriandr, římský kmín, česnek, zázvor, skořice, kajenský pepř, petržel, koriandrové lístky, černý pepř, kardamom, hřebíček), mořská sůl, kvasnicový extrakt, aroma, chlorid draselný, regulátor kyselosti kyselina citrónová, antioxidanty (alfa-tokoferol, extrakt z rozmarýnu), konzervant sorban draselný.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji a mléka.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota500 kJ
Sacharidy - uhlohydráty19 g
Sůl0.79 g
Tuky2.6 g
Vláknina0.6 g
Z toho cukry1.9 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.8 g
Bílkoviny - proteiny4.1 g
Energetická hodnota119 kCal
Dávkování:
Otevřete sáček v horní části. Ve spodní části od sebe odlepte jednotlivé strany sáčku tak, aby vzniklo stabilní dno. Do sáčku přidejte vařící vodu po rysku 10 (cca 3 dcl vody). Opatrně, ale řádně promíchejte vodu s produktem, v případě poklesu hladiny pod bod 10 přidejte vodu. Sáček uzavřete a nechte 15 minut stát. Otevřete sáček a znovu řádně promíchejte. Pro pohodlnější konzumaci odtrhněte horní část sáčku ve vyznačeném místě pod spojovacím páskem a ihned konzumujte.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Hrachová polévka 600g

Roast turkey 150g

Kotlíkový guláš 600g

Vegan Chili Sin Carne Meal 165g (Dehydrované kompletní jídlo)




Výrobky značky:

Kategorie