Extra Virgin Olive Oil Spray BIO 250ml

Z
I
E
Q
R
 
Kód zboží:78131915
Výrobce:Centonze
Dostupnost:skladem
 
Cena:199 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Extra Virgin Olive Oil Spray BIO 250ml

BIO OLIVOVÝ OLEJ VE SPREJI
- BIO olivový olej Centonze s rozprašovačem
- Pro snadné dochucení jídel
- Velmi intenzivní zlatozelená barva s odlesky
- Kořeněná, plná bylinná chuť superprémiového olivového oleje

Olivový olej ve spreji usnadňuje přípravu jídel - pokud například chcete dochutit červené maso, rybu nebo salát olivovým olejem jen velmi jemně a nechcete celé jídlo olejem zalít, je rozprašovač ideální pomocník. Uvnitř najdete ten nejkvalitnější BIO olivový olej Centoze tak, jak jej znáte - s plnou, bylinnou zemitou chutí, s ozvukem rajčat a mandlí. A samozřejmě se všemi živinami načerpanými z úrodné sicilské půdy. Olivový olej Centonte patří právem mezi nejlepší olivové oleje na světě - vyzkoušejte a uvidíte!

O oleji Centonze

Extra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.
Složení:
Složení:
olivový olej.

Extra panenský BIO olivový olej, lisovaný za studena. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy.
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota3460 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Sůl0 g
Tuky93.33 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny14.67 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota840 kCal
Dávkování:
Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Farfalle No. 85 500 g

Proteinové Waflance 300 g

Extra Virgin Olive Oil BIOOLIO BIO 1000ml (Olivový olej)

Jasmínová rýže 4540 g




Výrobky značky:

Kategorie