Jasmínová rýže 4540 g

D
N
Z
B
 
Kód zboží:88132041
Výrobce:Rose Brand
Dostupnost:skladem
 
Cena:393 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Jasmínová rýže 4540 g

Rýže pochází ze severovýchodní thajské provincie Ubonratchatani. Je to velmi specifická oblast, kde je výjimečná půda s ideálním subtropickým klimatem a velmi dobrým zdrojem vody. Rýže by se měla pravidelně objevovat na zdravém jídelníčku. Studie potvrdila, že jasmínová rýže snižuje hladinu cholesterolu v krvi a je vhodná při redukční dietě, protože obsahuje velké množství vláknin a výživných látek, pomáhá tak posílit srdeční činnost a krevní oběh. Působí také kladně na vylučování tekutin.

Thajská jasmínová rýže Rose Brand neobsahuje téměř žádný tuk. Jasmínová rýže nenabývá příliš na objemu, proto doporučujeme vařit trochu větší množství vody, než jste zvyklí. Ale také proto, že jí sníte mnohem více, než je tomu u normální rýže, je prostě neodolatelně jemná a chutná. Tato rýže je ideální přílohou k naším tuňákovým kouskům.
Thajská jasmínová rýže Royal Umbrella neobsahuje téměř žádný tuk. Jasmínová rýže nenabývá příliš na objemu, proto doporučujeme vařit trochu větší množství vody, než jste zvyklí. Ale také proto, že jí sníte mnohem více, než je tomu u normální rýže, je prostě neodolatelně jemná a chutná. Tato rýže je ideální přílohou k naším tuňákovým kouskům, které můžete také zakoupit v našem
Složení:
Jasmínová rýže – nutriční hodnoty ve 100g výrobku Rose Brand

Energetická hodnota 1477 kJ / 353 kcal

Tuky 1,2g

Z toho nasycené tuky 0,3g

Sacharidy 78g

Z toho cukry 0g

Vláknina 1,5g

Proteiny 6,9g

Sůl 0g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1493 kJ
Sacharidy - uhlohydráty80 g
Sůl0 g
Tuky0.5 g
Vláknina0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny7 g
Energetická hodnota351 kCal




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Jasmínová rýže 1000 g

Jasmínová rýže 4540 g

Proteinové Waflance 300 g

Extra Virgin Olive Oil BIOOLIO BIO 1000ml (Olivový olej)




Výrobky značky:

Kategorie