Myo-Inositol 250g

I
Z
 
Kód zboží:85368009
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:510 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Myo-Inositol 250g

Inositol je sacharid, přesněji řečeno cukerný alkohol, který se běžně nachází v tělesných tkáních i mnoha potravinách. Inositol je důležitým prvkem pro mnoho pochodů v těle. Zprostředkovává komunikaci mezi buňkami (to znamená, jak buňky komunikují a reagují na podněty), má významný vliv na hormonální rovnováhu u žen, včetně regulace nálady, mírnění příznaků premenstruačního syndromu a PCOS (syndromu polycystických ovarií). BrainMax Myo-inositol je ve své nejlépe vstřebatelné formě a každá dávka obsahuje 2 g inositolu. Balení obsahuje 125 dávek.

Myo-Inositol pro hormonální rovnováhu žen

Inositol je spojován s hormonální rovnováhou u žen, lepší náladou a pomáhá udržovat hladinu glukózy. V mozku inositol zlepšuje komunikaci mezi mozkovými buňkami a hraje roli při syntéze neurotransmiterů. Inositol ovlivňuje aktivitu inzulínu, hormonu, který reguluje hladinu cukru v krvi. Díky svým antioxidačním vlastnostem chrání mozek, kardiovaskulární systém a další tělesné tkáně před poškozením volnými radikály. Inositol je spojován s hormonální rovnováhou u žen, podporuje pravidelný menstruační cyklus, ovulaci a může být efektivní pomocí při syndromu polycystických ovarií.1

Zlepšení citlivosti na inzulin: PCOS často souvisí s inzulínovou rezistencí. Myo-inositol zlepšuje citlivost těla na inzulín, což může pomoci regulovat hladinu cukru v krvi a zmírnit některé symptomy spojené s PCOS.
Regulace menstruačního cyklu: u žen s PCOS může Myo-inositol pomoci vyrovnat hormonální nerovnováhu a normalizovat menstruační cyklus.
Podpora ovulace: může zlepšit funkci vaječníků a podpořit ovulaci, což je zásadní pro ženy s PCOS, které se snaží otěhotnět.
Snížení androgenů: může také pomoci snížit hladiny androgenů (mužských pohlavních hormonů), které jsou často zvýšené u žen s PCOS, což vede k redukci takových symptómů jako je nadměrné ochlupení, akné a vypadávání vlasů.
Lepší nálada v premenstruační fázi

Myo-inositol podporuje reprodukční systém žen a výzkum prokázal výhody použití myo-inositolu u žen s premenstruačním syndromem a u postmenopauzálních žen s metabolickým syndromem. Hraje také roli v aktivaci serotoninových receptorů (neurotransmiteru „dobré nálady“), čímž podporuje jeho využití pro rovnováhu nálady v premenstruační fázi, kdy může být nálada žen jako na horské dráze.

Proč dát přednost Myo-Inositolu před Inositolem?

Inositol je termín používaný pro skupinu podobných sloučenin známých jako cyklické polyoly a může existovat v několika různých formách, zatímco myo-inositol je specifický typ inositolu a je nejběžnější formou této sloučeniny v lidském těle. Myo-inositol je zkrátka pro tělo přirozenější formou inositolu, kterou tělo zná, a který má významnou roli v řadě buněčných procesů.
Složení:
obsahuje: Myo-Inositol.
Dávkování:
Půl lžičky (2 g) rozmíchejte ve 200 ml vody či džusu. Užívejte 2x denně. UPOZORNĚNÍ Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Liposomal B Complex 150ml (Lipozomální B-complex)

Vita-B complex forte 500 90 kapslí

Pharma vitamin B12 methylcobalamin lozenges 360 tablet

B-complex + vit. C + vit. E 2 x 100 vege kapslí




Výrobky značky:

Kategorie