Floradix Vitamin B komplex 250 ml

I
Z
R
 
Kód zboží:86268001
Výrobce:Salus
Dostupnost:skladem
 
Cena:242 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin B komplex 250 ml

Vitamin-B-Komplex je ideální doplněk stravy po prodělané infekční nemoci, při dlouhodobé únavě či vyhoření.
Vede ke zvýšení přirozené vitality v případě nevyvážené stravy, např. v důsledku diety, stresu či konzumace fast food. Zejména vhodný pro starší lidi a pro kuřáky.

Každý vitamin B komplexu má jedinečnou strukturu a plní v lidském těle svou funkci. Vitamíny B1, B2, B3 a biotin (B7) se podílejí na různých aspektech tvorby energie, vitamín B6 je nezbytný pro metabolismus aminokyselin a vitamín B12 a kyselina listová usnadňují kroky potřebné pro dělení buněk.
Složení:
Vodný bylinný extrakt (45 %) z: řebříčku (Achillea millefolium), potočnice lékařské (Nasturtium officinale), špenátových listů (Spinacia oleracea), olivových listů (Olea europaea),oddenků galgánu (Alpinia officinarum), oddenků zázvoru (Zinigiber officinale), šípkové kůry (Rosa canina), směs koncentrátů ovocných šťáv (36 %): hruška, meruňka, pomeranč, extrakt z rohovníku, maracuja, citron, hrozny, jablko, voda, zahušťovací prostředek: guma z lusku rohovníku, nikotinamid (niacin), riboflavin, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), tiamin (tiamin hydrochlorid), biotin, vitamín B12 (methylkobalamin), přírodní aroma.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota410 kJ
Sacharidy - uhlohydráty23 g
Sůl0.04 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry19 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Bílkoviny - proteiny1.2 g
Energetická hodnota97 kCal
Průměrné nutriční informace v 1 denní dávce:
Vitamín B1 - thiamin0.3 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.6 mg
Vitamín B20.4 mg
Vitamín B3 - niacin4 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.4 mg
Vitamín B7 - biotin12.5 mcg
Dávkování:
Užívat nejlépe při snídani. Děti 3 - 6 let: 1 x denně 5 ml, děti 7 - 11 let: 1 x denně 10 ml, děti od 12 let a dospělí: 1× denně 20 ml. Abyste zabránili poškození přípravku, uložte lahvičku po každém použití a otevření do svislé polohy v chladničce a spotřebujte do 4 týdnů. Skladování: Protože produkt neobsahuje konzervační látky ani barviva, je nutné jej po otevření uchovávat v ledničce a spotřebovat do 3 týdnů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vita-B complex forte 500 90 kapslí

BioActive Complete B-Complex 60 kapslí

B-complex + vit. C + vit. E 3 x 100 vege kapslí

Pharma Biotin 2500 mcg drops 30 ml




Výrobky značky:

Kategorie