Source of Life Mega Stress Complex 60 tablet

I
Z
 
Kód zboží:85368201
Výrobce:NaturesPlus
Dostupnost:skladem
 
Cena:757 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Source of Life Mega Stress Complex 60 tablet

Antistresový přírodní koncentrát, doplňující ztracené vitaminy v souvislosti se stresovou situací. Komplex je doplněn o kořen kozlíku lékařského a heřmánek, které mají uklidňující efekt.

Kozlík lékařský: podporuje klidný spánek, utišuje stres a úzkostné stavy. Kozlík také zmírňuje příznaky některých nemocí zažívacího traktu.

Heřmánek: má výrazné protizánětlivé účinky, dezinfekční účinky, uvolňuje křeče, působí proti nadýmání, podporuje pocení, má i mírně uklidňující, adstringentní a žlučotvorné účinky. Heřmánek je prostředkem k léčení nemocí kůže a sliznic, zejména zánětů.

PABA (kyselina paraaminobenzoová): je důležitá pro správnou činnost střevní flóry, což se odráží na vlasech, nehtech a kůži.

Inositol: má příznivé účinky při zvýšené hladině cholesterolu, nespavosti, depresích, Alzheimerově nemoci a také podporuje růst vlasů.

Cholin: patří mezi vitaminy skupiny B. Je základním stavebním kamenem acetylcholinu, který patří mezi základní neurotransmitery. Takto jsou nazývány látky přenášející vzruchy mezi našimi nervovými buňkami. Nedostatek právě tohoto přenašeče je spojován s některými nemocemi, například se vznikem Alzheimerovy choroby a jiných psychiatrických onemocnění provázených poruchami paměti, jak krátkodobé, tak i dlouhodobé. Právě z tohoto důvodu může příjem cholinu v potravě či v doplňcích stravy zvýšit hladinu acetylcholinu a tím i zlepšit paměť.
Složení:
Vitamin C, vitamin B1, vitamin B2, niacin, vitamin B6, kys. listová, vitamin B12, biotin, kys. pantotenová, vápník, hořčík, zinek, PABA (kyselina paraaminobenzoová), inositol, kozlík lékařský, cholin, heřmánek.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Biotin0.075 mg
Hořčík50 mg
Inositol100 mg
Vitamín B1 - thiamin60 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.25 mg
Vitamín B260 mg
Vitamín B3 - niacin125 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová200 mg
Vitamín B6 - pyridoxin100 mg
Vitamín B9 - kyselina listová400 mcg
Vitamín C500 mg
Vápník100 mg
Zinek25 mg
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Cholin32 mg
Kozlík lékařský extrakt50 mg
PABA30 mg
Heřmánkový extrakt25 mg
Dávkování:
1 tableta denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamin B6 P-5-P 50mg aktivní forma 90cps

Niacin 250 No flush 90 tablet vitamin B3

B-Complex B1 High One® 90 kapslí

B12 1000ug 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie