B-komplex lalmin 100 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:44068001
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:370 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

B-komplex lalmin 100 kapslí

Golden Nature B-komplex obsahuje vitamíny skupiny B konkrétně Vitamin B1 (thiamin), Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B3 (niacin), Vitamin B5 (kyselina pantothenová), Vitamin B6 (pyridoxin), Vitamin B7 (biotin), Vitamin B9 (kyselina listová), Vitamin B12 (kobalamin) a to vše vázané na neaktivní kvasnicový komplex Lalmin®. To vše v jedné rostlinné kapsli vhodné i pro vegany.

GOLDEN NATURE B-KOMPLEX JE UNIKÁTNÍ SMĚSÍ VITAMÍNŮ B V PATENTOVANÉM KVASNICOVÉM KOMPLEXU LALMIN®, KTERÝ VYNIKÁ VYSOKOU BIOLOGICKOU DOSTUPNOSTÍ.



Golden Nature B-komplex obsahuje vitamíny skupiny B konkrétně Vitamin B1 (thiamin), Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B3 (niacin), Vitamin B5 (kyselina pantothenová), Vitamin B6 (pyridoxin), Vitamin B7 (biotin), Vitamin B9 (kyselina listová), Vitamin B12 (kobalamin) vázané na neaktivní kvasnicový komplex Lalmin®. To vše v jedné rostlinné kapsli vhodné i pro vegany.



Během speciálního fermentačního procesu jsou kvasnice doplňovány jednotlivými vitamíny skupiny B, což umožňuje vzájemné působení a sloučení vitaminů skupiny B se složkami kvasinkových buněk. Šetrné podmínky zpracování zachovávají kvasinkám prospěšné aktivní látky jako jsou minerály, ß-glukany, peptidy, nukleotidy a další.

Díky interakci kvasinkových buněk s komplexem vitamínů B, patentovaná forma Lalmin® zajištuje vysokou vstřebatelnost a využitelnost organismem.
Složení:
Složení v jedné kapsli:

Obsah v jedné kapsli RHP % *
Vitamin B1 (thiamin) 1,5mg 136%
Vitamin B2 (riboflavin) 1,6mg 114%
Vitamin B3 (niacin) 16mg 100%
Vitamin B5 (kys. pantothenová) 5,5mg 92%
Vitamin B6 (pyridoxin) 2,2mg 157%
Vitamin B7 (biotin) 150μg 300%
Vitamin B9 (kys. listová) 400μg 200%
Vitamin B12 (kobalamin) 6μg 240%
* RHP - referenční hodnota příjmu

B-komplex (neaktivní kvasnice, hydrochlorid thiaminu, riboflavin, Ca-D-pantothenát, kyselina nikotinová, hydrochlorid pyridoxinu, D-biotin, kyselina listová, kyanokobalamin)

protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý,

rostlinná tobolka z hypromelozy
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B1 - thiamin1.5 mg
Vitamín B12 - kobalamin6 mg
Vitamín B21.6 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová5.5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin2.2 mg
Vitamín B7 - biotin150 mcg
Dávkování:
Užívejte 1kapsli 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s obsahem komplexu vitamínů B. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 1 kapsli. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super Vitamin B Complex 60 kapslí

B 15 Memory 60 kapslí

Pharma Vitamin B12 methylcobalamin spray 30 ml

Biotin 100 kapslí vitamin B7




Výrobky značky:

Kategorie