Vitamín C 500 + Echinacea 120 kapslí

I
Z
K
 
Kód zboží:33062004
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:102 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín C 500 + Echinacea 120 kapslí

Vitamin C je nezbytný k životu a udržení tělesného zdraví. V lidském těle plní vitamín C mnoho důležitých funkcí. Podporu imunitního systému, příznivě podporuje kardiovaskulární systém, hraje významnou roli v pojivových tkáních, zdraví kostí i pokožky a udržuje celkové tělesné zdraví. Avšak naše tělo si jej nedokáže samo vyrobit, proto je nutné ho doplňovat. Vitamin C 500 obsahuje vysoce kvalitní zdroj vitamínu C, a navíc je obohacen o Echinaceu (neboli Třapatku), rostlinu, která je známá pro své pozitivní účinky na dýchací cesty.
Složení:
Vitamin C (L-askorbová kyselina), rostlinná kapsle z hypromelózy, echinacea purpurea prášek. Protispékavé látky: fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C500 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Echinacea Purpurea10 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli 1 - 2x denně. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamín C 1000 rose hips 120 kapslí

Vitamin C 500 mg 30 tablet

Vitamín C 500mg rose hips extract 60 kapslí

Extra C 950 mg 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie