Extra C 550 mg 150 kapslí

I
Z
K
X
 
Kód zboží:66062000
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:625 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Extra C 550 mg 150 kapslí

Vitamín C doplněný o patentovaný komplex nazvaný Pure-Way. Ten obsahuje citrusové bioflavonoidy a speciální mastné kyseliny. Přídavek těchto kyselin významně souvisí s biodostupností a vstřebatelností.
Prostupnost vitamínu C organismem a jeho následné hladiny jsou pak řádově vyšší než u obyčejného vitamínu. Spolu s lipozomálními patří vitamíny doplněné o mastné kyseliny z hlediska vstřebatelnosti k těm nejefektivnějším. Vitamín C obsažený v doplňku je získaný pomocí fermentace kukuřice.

Extra C obsahuje pH neutrální formu vitamínu C, která je šetrná k zažívání.

Extra C také obsahuje spektrum citrusových bioflavonoidů, které se přirozeně nachází v citrusových plodech a působí synergně spolu s vitamínem C. Výrobcem tohoto komplexu je společnost One Innovation Labs a jejich účinek byl vědecky prokázán.
Složení:
V 1 kapsli: Komplex PureWay-CTM 550 mg [z toho Vitamín C (kyselina L-askorbová) 495 mg (619 %), citrusové bioflavonoidy 27,5 mg, směs mastných kyselin 27,5 mg], obal kapsle 100 mg (hydroxypropylmethyl celuloza).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín C495 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Citrusové bioflavonoidy27.5 mg
Komplex PureWay-CTM550 mg
Směs mastných kyselin27.5 mg
Dávkování:
1-3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamín C 20 šumivých tablet

Vitamin C 1000 mg 250 kapslí

Aquamin vápník + hořčík 300 kapslí

Super C Complex 180 tablet




Výrobky značky:

Kategorie