Berberine VEGE 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:45067143
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:173 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Berberine VEGE 90 tablet

OstroVit Berberine VEGE 90 tablet
OstroVit Berberine VEGE je doplněk stravy, který obsahuje extrakt z kořene dřišťálu standardizovaný na 2 % berberinu. Jde o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet, vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí svou každodenní stravu doplnit o hodnotnou složku.

OstroVit Berberine VEGE 90 tablet
90
TABLETY
za balíček
90
PORCE
za balíček
1
TABLETA
1 porce = 1 tableta
Zdroj berberinu - jedna porce doplňku stravy obsahuje 500 mg extraktu z kořene dřišťálu standardizovaného na 2 % berberinu.
1 porce = 1 tableta.
Výkon - balení produktu obsahuje 90 porcí přípravku, což vystačí na tři měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy.
OstroVit Berberine VEGE - hodnotný doplněk každodenní stravy
Berberin je chemická sloučenina zařazená do skupiny isochinolinových alkaloidů. Jde o přírodní látku rostlinného původu, kterou najdeme v kořenech, stoncích a plodech keřů z čeledi dřišťálovitých. Berberin je sloučenina známá především v evropských zemích, která je špatně rozpustná ve vodě a alkoholu. V doplňcích stravy se vyskytuje v různých chemických formách – v přípravcích najdete berberin ve formě hydrochloridu či sulfátu i ve formě přírodního extraktu. Produkt OstroVit využívá extrakt z kořene dřišťálu standardizovaný na 2 % berberinu, což pozitivně ovlivňuje kvalitu doplňku stravy a zajišťuje vysoký obsah účinné látky v každé dávce přípravku.
Složení:
Složení:
Extrakt z kořene Berberis (Berberis aristata DC.) standardizovaný na 2% berberinu, plnidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: fosforečnany vápenaté, oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, celer, hořčici, korýše, ryby.
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
extrakt z kořene berberis500 mg
Z toho berberin 10 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 1 dávku (1 tabletu) denně s jídlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Turmeric 400mg 90 kapslí Organic

Kidney MAX 30 kapslí

Detox 6 forte 90 kapslí

Grape seed extract 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie