Magnesium bisglycinate +vitamin B6 2 x 120 vege tablet

I
Z
K
X
 
Kód zboží:08064202
Výrobce:Fitsport nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:499 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium bisglycinate +vitamin B6 2 x 120 vege tablet

Hořčík v kombinaci s Vitaminem B6 v rostlinné kapsli přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální funkci nervového systému a podpoře energetického metabolismu. Magnesium přispívá k normální syntéze proteinů a činnosti svalů. Vitamin B6 zlepšuje vstřebání hořčíku na molekulární úrovni. Vhodné i pro vegany.

Obsahuje dobře známý a prověřený bisglycinát hořečnatý, organickou formu hořčíku, kde je magnesium spojené chelátovou vazbou s glycinem. Tato vazba je přirozeně přítomná v přírodě, proto je hořčík pro tělo velmi dobře využitelný. Bisglycinát hořečnatý je tak velmi efektivní například při sportu nebo při vysoké zátěži.
Přítomný glycin posiluje koncentraci a napomáhá zklidnění (případně spánku). Nemá však sedativní účinky, proto jej lze používat velmi efektivně i při sportu.

Hořčík je považován za jeden z nejdůležitějších prvků potřebných pro život, protože se podílí téměř na každém chemickém procesu v těle. Je důležitý při syntéze bílkovin, přispívá k elektrolytové rovnováze a normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů či podporuje psychiku a snižuje míru únavy a vyčerpání.

Hořčík je v populaci nejvíce deficitním minerálem a často má jeho nedostatek u lidí závažný vliv na kvalitu jejich života. Hořčík se podílí na více než 600 biochemických reakcích v našem těle od produkce energie, bílkovin, genů až po správný chod nervového systému a svalů. Jeho nedostatek má mnoho závažných projevů, které často ani zdánlivě nepřisuzujeme něčemu tak banálnímu jako je nedostatek hořčíku. Potřeba hořčíku narůstá vlivem stresu, špatného stravování, konzumací alkoholu, stimulantů či kouřením. Dalšími specifickými skupinami, které potřebují vyšší příjem hořčíku, jsou sportovci a těhotné či kojící ženy.

Symptomy nedostatku hořčíku:

Křeče a bolesti ve svalech.
Bušení srdce, zrychlený tep.
Nespavost.
Úzkost a deprese.
Vysoký krevní tlak.
Migréna.
Špatná koncentrace.
Únava.
Nervozita.

Magnesium přispívá k:
•přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
•přispívá k elektrolytické rovnováze
•přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
•přispívá k normální činnosti nervové soustavy
•přispívá k normální činnosti svalů
•přispívá k normální syntéze bílkovin
•přispívá k normální psychické činnosti
•přispívá k udržení normálního stavu kostí
•přispívá k udržení normálního stavu zubů
•se podílí na procesu dělení buněk
Složení:
obsahuje: bisglycinát hořečnatý, rostlinná tobokla z hypromelózy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), protispékavé látky: stearan hořečnatý, oxid křemičitý, vitamin B6 - pyridoxin.
Dávkování:
3 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím vody. UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

elete Citrilyte 240ml

Chrom pikolinát 200 mcg 150 tablet chromium

VE Hořčík 300 mg 180 tablet

Exclusive Triple magnesium - hořčík 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie