On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách

I
Z
R
 
Kód zboží:56913029
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:203 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách

Doplněk stravy s obsahem tří speciálních druhů probiotik určených po podporu během léčby antibiotiky.
Tyto speciálně vybrané kmeny byly prověřený klinickými zkouškami, aby obstály při současném užívání s antibiotiky a prošly bez úhony kyselým prostředí žaludku.

Obsahují dva druhy kultur z kmenů Lactobacillus a jeden druh kmene Bifidobacterium. Optibac On Antibiotics je určený pro obnovu mikrobiumu poškozeného antibiotiky. Spolu s obnovou rovnováhy prospěšných kultur v zažívacím traktu se obnovuje i obranný štít a celková fyzická i psychická kondice.

Probiotika a antibiotika lze užívat současně, On Antibiotics jsou určená na 10 dnů, jak dlouho typická trvá léčba antibiotiky. Případně je lze užívat i déle - průběžně tak dlouho, jak trvá léčba.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Stabilizátor bramborový škrob, vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, živé kultury: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Bifidobacterium lactis Lafti B94, Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52; protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý, antioxidant kyselina askorbová.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji a laktózy.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky4.5 miliardy
Bifidobacterium lactis Lafti B945.94 mg
Lactobacillus Acidophilus3.27 mg
Lactobacillus Rhamnosus72.59
živé kultury81.8 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně se snídaní, užívejte během antibiotické léčby a několik dní po ní. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Multi Digest 60 kapslí

Every Day 90 kapslí Probiotika pro každý den




Výrobky značky:

Kategorie