For Women 14 kapslí Probiotika pro ženy

I
Z
R
 
Kód zboží:56913023
Výrobce:Optibac
Dostupnost:skladem
 
Cena:290 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

For Women 90 kapslí Probiotika pro ženy

Doplněk stravy s obsahem 3 speciálních probiotik určených pro podporu intimní pohodlí žen. Pomáhá při problémech i jako prevence a je klinicky prověřený z hlediska účinku v oblasti vaginálního mikrobiomu a podpory močového ústrojí. Lze jej užívat kdykoli, kdy cítíme vzrůstající nepohodlí v intimní oblasti.

Obsahuje celkem 3 druhy probiotických kultur z kmenů Lactobacillus paracasei F-19®, Lactobacillus reuteri RC-14®, Lactobacillus rhamnosus GR-1®. Ty jsou prověřené více než 25 studiemi a 30 lety výzkumu prokazujícího bezpečnost a kvalitu. Obsažené probiotické kmeny jsou klinicky prověřené pro schopnost průchodu zažívacím traktem a účinku v intimní oblasti.
Složení:
Maltodextrin (z přírodního zdroje), živé kultury: Lactobacillus paracasei F-19®, Lactobacillus reuteri RC-14®, Lactobacillus rhamnosus GR-1®; vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, stabilizátor mikrokrystalická celulóza, protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky2.5 miliardy
lactobacillus paracasei33
Lactobacillus reuteri 23 mg
Lactobacillus Rhamnosus12
živé kultury68 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně se snídaní. Je možno navýšit na 2 kapsle denně. Po otevření uchovávejte v lednici. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte v lednici. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Every Day 90 kapslí Probiotika pro každý den

On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách




Výrobky značky:

Kategorie