Liposomal B Complex 150ml (Lipozomální B-complex)

I
Z
 
Kód zboží:78068003
Výrobce:Ekolife natura
Dostupnost:skladem
 
Cena:402 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Liposomal B Complex 150ml (Lipozomální B-complex)

CO JE LIPOSOMAL B COMPLEX?
Doplněk stravy se sladidlem.

Prémiový produkt s obsahem bioaktivní formy vitamínů skupiny B ve formě originálních, tekutých lipozomů.

Produkt pokrývá všechny důležité vitamíny skupiny B, které jsou nezbytné pro denní příjem (B – komplex) a je obohacen o bioaktivní formu vitamínu C. Díky použití formy liposomů jsme vytvořili produkt, který se snadno používá a je vysoce vstřebatelný.

Produkty Ekolife Natura obsahují originální Curesupport lipozomy, které jsou ve své kategorii skutečným pojmem, tedy uznávaným originálem a to jak mezi širokou veřejností, tak mezi špičkovými profesionály. Nejvyšší možná funkčnost a kvalita originálních lipozomů Curesupport je ve svých základních verzích prověřena přímo klinickými studiemi [1, 2, 3].

Lipozomální produkty Ekolife Natura jsou exkluzivně vyvíjeny (speciální receptury) a vyráběny přímo na výrobních linkách holandské společnosti Curesupport B.V. (Medical manufacturer), s níž sdílí filozofii maximální možné kvality originálních tekutých lipozomů prověřených klinickými studiemi.

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Přirozeně se lipozomy vyskytují např. v kolostru a mateřském mléce, kde je maximální absorpce a využitelnost naprosto nezbytná. Z tohoto důvodu se lipozomy profesionálně využívají k přípravě špičkových injekčních aplikací, infuzí a potravinových doplňků.
Složení:
Složení V 5 ml:
voda, sladidlo xylitol, emulgátor slunečnicový lecitin, zvlhčovadlo glycerol, vitamín C (L-askorbát sodný) 45 mg (55 %), vitamín B3 (nikotinamid) 16 mg (100 %), inositol 5 mg, konzervant sorban draselný, vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý) 5 mg (100 %), cholin 5 mg, ananasové aroma, paraaminobenzoová kyselina (PABA) 2,5 mg, vitamín B2 (riboflavin) 1,4 mg (100 %), vitamín B6 (pyridoxal-5-fosfát) 1,5 mg (100 %), vitamín B1 (thiamin-hydrochlorid) 1,1 mg (100 %), kyselina listová (vitamín B9; glukosaminová sůl kyseliny (6S)-5-methyltetrahydrolistové ) 400 µg (100 %), vitamín B7 (D-biotin) 0,05 mg (100 %), vitamín B12 (hydroxo-kobalamin) 7,5 µg (300 %), antioxidant vitamin E (D-alfa-tokoferol).
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B1 - thiamin1.1 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.0075 mg
Vitamín B21.4 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.5 mg
Vitamín B70.05 mg
Vitamín B9 - kyselina listová400 mcg
Vitamín C45 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Cholin5 mg
Inositol5 mg
PABA2.5 mg
Dávkování:
Dávkování: 5 ml denně přímo do úst (vždy přes lžičku), nebo přidejte do sklenice vody nebo džusu. Balení obsahuje 30 dávek. Upozornění: Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím protřepat. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Vhodné pro vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super Vitamin B Complex 60 kapslí

Pharma vitamin B12 methylcobalamin lozenges 360 tablet

B-complex + vit. C + vit. E 2 x 100 vege kapslí

Biotin 100 kapslí vitamin B7




Výrobky značky:

Kategorie