Liposomal Vitamin C + D3 + Zinc 21x5g (105g)

I
Z
 
Kód zboží:78062015
Výrobce:Ekolife natura
Dostupnost:skladem
 
Cena:634 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Liposomal Vitamin C + D3 + Zinc 21x5g (105g)

LIPOSOMAL VITAMIN C + D3 + ZINC
Doplněk stravy v prášku s vitamínem C, D3 a zinkem, slazený steviol-glykosidy.

Prémiový produkt s obsahem lipozomálního prášku obsahujícího vitamín C, vitamín D a zinek.

Liposomal Vitamin C + D3 + zinc obsahuje 1000 mg (1250 % RHP) vitamínu C, 25 µg (166 % RHP) vitamínu D3 a 15 mg (130 % RHP) zinku. Obsažený vitamín D je ve formě biologicky aktivního vitamínu D3 = cholekalciferolu, obsažený zinek je v biologicky aktivní chelátové = organické vazbě. Všechny obsažené složky mají podobné vlastnosti spojené s obranným štítem. Doplněk je slazený pouze steviol-glykosidy a má ananasovou příchuť.

Produkty Ekolife Natura obsahují originální Curesupport suché lipozomy, které jsou ve své kategorii skutečným pojmem, tedy uznávaným originálem a to jak mezi širokou veřejností, tak mezi špičkovými profesionály. Nejvyšší možná funkčnost a kvalita originálních lipozomů Curesupport je ve svých základních verzích prověřena přímo klinickými studiemi [1, 2, 3].

Lipozomální produkty Ekolife Natura jsou exkluzivně vyvíjeny (speciální receptury) a vyráběny přímo na výrobních linkách holandské společnosti Curesupport B.V. (Medical manufacturer), s níž sdílí filozofii maximální možné kvality originálních lipozomů prověřených klinickými studiemi.

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Přirozeně se lipozomy vyskytují např. v kolostru a mateřském mléce, kde je maximální absorpce a využitelnost naprosto nezbytná. Z tohoto důvodu se lipozomy profesionálně využívají k přípravě špičkových injekčních aplikací, infuzí a potravinových doplňků.

KOMPLEX PRO PODPORU OBRANNÉHO ŠTÍTU V LIPOSOMÁLNÍ KVALITĚ

Obsažené látky jsou ve formě prášku rozpustného ve vodě. Prášek je v lipozomální formě a bez obsahu umělých sladidel, umělých barviv, nebo geneticky modifikovaných složek.

Profesor Dr. dr. Borut Štrukelj, M.Sc. (Department for Pharmaceutical Biology at the Faculty of Pharmacy, Ljubljana) potvrzuje, že lipozomální metoda je pokročilá farmaceutická technologie, která umožňuje, aby byla účinná látka lépe chráněna v zažívacím traktu, vstřebávala se lépe a rychleji, a tak dosáhla vysokých koncentrací v krvi.
Složení:
Složení:
Sladidla dextróza, fruktóza, Vitamín C (kyselina askorbová), plnidlo maltodextrin, stabilizátor xantanová guma, ananasové aroma, emulgátor slunečnicový lecitin, zinek (glukonan zinečnatý), regulátor kyselosti kyselina citrónová, sladidlo steviol-glykosidy, barvivo kurkumin, konzervant chlorid sodný, vitamín D3 (cholekalciferol).

Prášek pro přípravu nápoje s ananasovou příchutí.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín C1000 mg
Vitamín D325 mcg
Zinek15 mg
Dávkování:
Dávkování: 5 g (1 sáček) denně rozmíchejte ve sklenici vody nebo džusu a vypijte během jídla nebo po jídle. Balení obsahuje 21 dávek. Upozornění: Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Health line Vitamín C 1080 mg 60 kapslí

Vitamín C 500 + Echinacea 120 kapslí

Vitamin C 2000 shot 100 ml zelené jablko

Vitamin C 200g




Výrobky značky:

Kategorie