Horse Chestnut Seed 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:66067128
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:372 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Horse Chestnut Seed 60 kapslí

Obsahuje extrakt ze semen Jírovce maďalu standardizovaný na 18-20 % aescinu a prášek ze semen Jírovce maďalu. Důvodem společného užití extraktu a prášku je zachování přirozené kompozice přírodních látek pro zvýšení efektivity doplňku. Účinná látka aescin je v rostlině spolu s komplexem dalších látek, které podporují její efekt, proto extrakt a prášek dohromady.

Jírovec maďal má vlastnosti související s revmatismem, neuralgií, oběhem, žílami a cévami. Jílovec je velký opadavý strom patřící do rodu Hippocastanaceae rostoucí pro Evropě i Asii. Strom je původem z Balkánu, dorůstá až 36 m a má velká lesklá semena s mahagonovou barvou známá jako kaštan. Semena obvykle obsahují 3-6 % aescinu = směsi triterpenových saponinů, které mají vlastnosti související s oxidativním stresem v cévách a žílách.

Hlavní přednosti produktu:
- Produkt je nápomocný všem, kteří bojují se žílami a cévami
- Obsahuje extrakt ze semen Jírovce maďalu (200 mg v 1 kapsli) standardizovaný na 18-20 % aescinu, prášek ze semen Jírovce maďalu (100 mg v 1 kapsli)
- Čistá směs bioaktivních látek s 0% balastními aditivy a pojivy
- Z etických důvodů nepoužívá značka Viridian Nutrition ve svých produktech žádný palmový tuk a netestuje své produkty na zvířatech
- Neobsahuje stearany, palmový tuk
- 100% ekologický obal.
Složení:
Standardizovaný extrakt ze semen Jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum) 200 mg (z toho 18—20 % aescin), prášek ze semen Jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum) 100 mg, obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza. Na bázi vojtěšky, spiruliny a borůvky.

Produkt neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty, aditiva ani jiná umělá aditiva. Kapsle jsou vegetariánské.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Prášek ze semen Jírovce maďalu100 mg
Standardizovaný extrakt ze semen Jírovce maďalu200 mg
Dávkování:
1 kapsle denně během jídla.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie