Health přírodní doplněk pro podporu imunity 100 kapslí

Z
I
R
 
Kód zboží:55067105
Výrobce:Latta Rose
Dostupnost:skladem
 
Cena:685 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 339 Kč! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Health přírodní doplněk pro podporu imunity 100 kapslí

Mezi jednotlivé látky obsažené v produktu LattaRose Health patří Reishi s deklarovaným podílem 30% polysacharidů, Cordyceps CS-4 s deklarovaným podílem 30% polysacharidů, Acerola (přírodní vitamin C), Železo, Kyselina listová, Vitamin B12 a Probiotika LactoSpore. To vše v jedné rostlinné kapsli v maximálních a efektivních dávkách! Balení 100 kapslí.

LattaRose Health je unikátní produkt určený ženám, které chtějí být zdravé.


Přírodní doplněk stravy na míru složen tak, aby obsahoval pouze specifické aktivní látky, které v mnoha případech ženám chybí a potřebují je doplnit. Zdraví je základním pilířem spokojeného a radostného života, a proto bychom ho neměli podceňovat.

Každá aktivní složka ovlivňuje a podporuje určitou funkci organismu, které pak dohromady tvoří synergický působící komplex a má pozitivní vliv na imunitu člověka, trávící soustavu, krevní obraz, obranyschopnost organismu, kardiovaskulární systém a zdravější plíce.

Mezi jednotlivé látky obsažené v produktu Health patří Reishi s deklarovaným podílem 30% polysacharidů, Cordyceps CS-4 s deklarovaným podílem 30% polysacharidů, Acerola (přírodní vitamin C), Železo, Kyselina listová, Vitamin B12 a Probiotika LactoSpore.

To vše v přírodní kapsli v maximálně efektivních dávkách. Vše 100% ekologicky zabaleno!

V čem doplněk stravy LattaRose Health vyniká?

Smysluplné a efektivní složení
Přírodní a čistý produkt bez pojiv a jiných pomocných látek
Doplněk stravy určený speciálně pro ženy
Vyroben v České republice
Komplexní zdroj vitaminů
Ekologická skleněná dóza

V čem doplněk stravy LattaRose Health pomáhá?
Celkové posílení imunity
Pozitivní vliv na trávící soustavu
Vylepšuje krevní obraz
Obranyschopnost organismu
Podporuje kardiovaskulární systém
Zdravější funkce plic
Složení:
Složení v jedné kapsli:

Reishi (30% polysacharidů) – 150 mg, Cordyceps sinensis (30% polysacharidů) – 150 mg, Acerola (standardizovaný extrakt 25%) - 50 mg, z toho přírodní vitamin C – 12,5 mg (15,6% - RHP*), Železo (Ferrous gluconate) – 14 mg (100% - RHP*), Kyselina listová – 400 μg (200% - RHP*), Vitamin B12 (Methylcobalamin) – 10 μg (400% - RHP*), Probiotika LactoSpore – 100 mg, Referenční hodnota příjmu, Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka

Health obsahuje látky:

Reishi (Lesklokorka lesklá)
Reishi patří mezi medicinální houby a skvost tradiční čínské medicíny, jenž se využívá více jak 4000 let. Ne nadarmo reishi dostala přezdívku „božská houba nesmrtelnosti“. Reishi v produktu LattaRose Health je obsažena ve své optimální koncentraci s deklarovaným podílem 30% polysacharidů.

Reishi přispívá k:

Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
Funkce oběhové soustavy
Normální hladině cholesterolu v krvi
Cordyceps sinensis CS-4
Cordyceps sinensis podobně jako reishi patří mezi klenoty tradiční čínské medicíny a řadí se mezi nejcennější houby. Cordyceps je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů, stopových prvků a dalších aktivní látek jako betaglukany.

Produkt LattaRose Health obsahuje Cordyceps sinensis CS-4 získávaný z mycelia s deklarovaným obsahem 30% polysacharidů.

Acerola (přírodní vitamin C)
Acerola též známá jako barbadoská třešeň je známa rostlina zejména díky svým plodům připomínající naši třešeň, které patří mezi zdroje s nejvyšším obsahem vitaminu C. Přírodní vitamin C je takový vitamin, který se běžně vyskytuje v ovoci či zelenině a není nijak synteticky vyráběn. Produkt LattaRose Heath obsahuje extrakt z aceroly s deklarovaným obsahem 25% přírodního vitaminu C.

Vitamin C přispívá k:

přirozené tvorbě kolagenu pro funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů
energetickému metabolismu
zdravé činnosti nervové soustavy
vyrovnané psychické činnosti
správné funkci imunitního systému
ochraně buněk před oxidativním stresem
snížení míry únavy a vyčerpání
regeneraci redukované formy vitaminu E
zvyšuje vstřebávání železa
normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm

Železo:
Železo řadíme mezi minerální látky, přesněji řečeno stopové prvky. I když je ho v našem organismu obsaženo stopové množství na jeho důležitosti to rozhodně neubírá. Železo obsažené v hemoglobinu je zodpovědné za přenos kyslíků a okysličování všech tkání a orgánů. Produkt LattaRose Health obsahuje dobře vstřebatelné železo ve své dvojmocné formě (Ferrous gluconate).

Železo příspívá k:

tvorbě červených krvinek a hemoglobinu
normálnímu přenosu kyslíku v těle
snížení míry únavy a vyčerpání
podílí se na procesu dělení buněk
rozvoji poznávacích funkcí u dětí
Kyselina listová:
Kyselina listová taktéž známa jako vitamin B9 spadá mezi vitamíny rozpustné ve vodě. Společně s vitaminem B12 se podílí na krvetvorbě a dalších procesech v našem organismu. Důležitá je také v období růstu a vývoje plodu.

Kyselina listová přispívá k:

růstu zárodečných tkání během těhotenství
syntéze aminokyselin
přirozené krvetvorbě

Vitamin B12:
Vitamin B12 řadíme mezi vitamíny skupiny B rozpustné ve vodě. Jak bylo zmíněno u kyseliny listové vitamin B12 se podílí taktéž na na krvetvorbě a podporuje funkci centrální nervové soustavy. V našem produktu LattaRose Health naleznete nejlépe využitelnou formu vitaminu B12 (methylcobalamin)


Probiotika Lactospore:
Lactospore je patentovaná forma probiotik přesněji bakterie Bacillus coagulans. Tato bakterie vyniká svojí odolností vůči vnějším vlivům v nehostinné prostředí trávicího traktu. Probiotika Lactospore jsou velmi dobře snášena a podporují správnou funkcí trávicí soustavy.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B12 - kobalamin0.01 mg
Vitamín B9 - kyselina listová400 mcg
Vitamín C12.5 mg
Železo14 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Acerola50 mg
Cordyceps sinensis150 mg
Probiotika LactoSpore100 mg
Reishi Mushroom150 mg
Dávkování:
Užívejte 2-3 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Skladování: Při pokojové teplotě na suchém místě do 25°C Upozornění: Doplněk stravy s rostlinným extraktem, vitaminem C, B12, kyselinou listovou a železem. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maca 1500 mg + zinc + selenium 120 vege kapslí

Rhodiola Rosea 90 kapslí

Zlaté mléko kurkuma 300g

Ashwagandha 450mg 80 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie