Gotu kola pupečník standardizovaný extrakt 60 kapslí Centella asiatica

Z
I
R
K
 
Kód zboží:82067134
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:487 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gotu kola pupečník standardizovaný extrak 60 kapslí Centella asiatica

Gotu kola neboli pupečník je jedna z předních bylin tradiční čínské medicíny, která se poslední dobou těší vzrůstající popularitě i v Evropě. Roste v horkých bažinatých oblastech Indie, Srí Lanky, Číny, ale také v Austrálii nebo jižní Africe.

Pupečník asijský, známý také jako brahmi, se podílí zejména na normální činnosti kognitivních funkcí – paměť, schopnost koncentrace a porozumění, vyjadřovací schopnosti či pohotové reakce závisící na rychlosti zpracování informací. Gotu kola pomáhá udržovat zdravé cévy, posiluje buňky v cévních stěnách, přispívá k průtoku krve a pomáhá zbavit se pocitu tzv. těžkých nohou. Zaznamenán byl vliv na kardiovaskulární systém. Ve fytoterapii je gotu kola využívána také pro podporu zažívání. Blahodárně působí na keloidní jizvy.
Složení:
100% Centella asiatica standardizovaný extrakt, obal kapsle: HPMC (hypromelosa). Kapsle jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
gotu kola extrakt475 mg
Dávkování:
Užíváme 1 tobolku 1–2× denně na lačno.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie