Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:44091301
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:549 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Probiotika jsou kultury živých mikroorganismů, které se přirozeně vyskytují v našich střevech, kde mají celou řadu významných funkcí. Udržují rovnováhu ve střevní mikroflóře, napomáhají při trávicích procesech a zamezují přemnožení nežádoucích a škodlivých bakterií a patogenů.

Probiotikum LactoSpore® je unikátní patentovaný typ probiotik se specifickými vlastnostmi. Obsahuje přátelskou bakterii bacillus coagulans, jež produkuje kyselinu mléčnou a coagulin.

Náleží mezi tzv. půdní probiotika a vytváří spory, které toto probiotikum chrání před žaludečními šťávami, změnami teplot a dalšími negativními vlivy. Tak se v nezměněné formě a počtu dostanou až do tlustého střeva, které mohou následně bez problému kolonizovat.

Prebiotika jsou důležitá pro správné fungování probiotik. Jedná se o nestravitelné látky, jež podporují růst, množení a aktivitu probiotických bakterií, čímž pozitivně ovlivňují složení našeho mikrobiomu.
Čekanková vláknina (inulin) je prospěšným přírodním prebiotikem. Je to rozpustná vláknina, která se za pomoci extrakce získává z čekankového kořene. Díky své struktuře se nevstřebává v tenkém střevě, ale prochází do střeva tlustého, kde slouží jako prebiotikum.

Trávicí enzymy jsou nezbytnou a často opomíjenou součástí lidského organismu. Napomáhají trávení potravy, náležitému vstřebávaní živin a transportu molekul. Hlavní funkcí je štěpení cukrů, tuků, bílkovin a dalších látek na menší části tak, aby mohly být snadno absorbovány a využity. Bez nich by tělo nebylo schopno vstřebávat nepostradatelné složky ze stravy. Opti 7 Digest je patentovaná komplexní směs digestivních enzymů obsahující amylázu, lipázu, laktázu, celulázu, proteázu, bromelain a papain.
Složení:
LactoSpore® (Probiotika s obsahem Bacillus coagulans), Čekanková vláknina (Inulin), Opti 7 Digest (směs 7 trávicích enzymů), Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Inulin400 mg
LactoSpore®100 mg
Opti 7 Digest50 mg
Dávkování:
1-2 kapsle 2x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Every Day 90 kapslí Probiotika pro každý den

On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách




Výrobky značky:

Kategorie