Vitamín K2 vegan MK-7 200mcg 50ml

I
Z
R
 
Kód zboží:55063005
Výrobce:Woldohealth
Dostupnost:skladem
 
Cena:739 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín K2 vegan MK-7 200mcg 50ml

Vitamín K2 MK7 je nezbytný pro funkci proteinů, které na sebe váží vápník a podílejí se na udržování normální strukturu osteoartikulárního systému, zubů, arteriální stěny a regulaci růstu buněk. Také napomáhá normální srážení krve a syntéze bílkovin nacházející se v plazmě, kostech a ledvinách.

Patentovaná forma vitamínu K2 MK7 je používána kvůli jejím výhodám jako je biologická dostupnost, vyšší aktivita v lidském těle a vyšší stabilita při vysokých teplotách v porovnání s dalšími formami vitamínu K2. Navíc má také delší poločas rozpadu v těle, což zajišťuje její vyšší využitelnost. MCT tuk z kokosové dužiny napomáhá správnému vstřebávání vitamínu.

Vitamín K2 hraje velmi důležitou roli v aktivaci osteokalcinu, což je nekolagenní bílkovina produkovaná kostními buňkami. Tato bílkovina se podílí na mineralizaci kostí tím, že transportuje vápník do kostí a zubů. V opačném případě by se vápník hromadil v cévách, mozku a ledvinách.
Obě formy vitamínu K2, MK4 a MK7 jsou přínosné pro lidské tělo, ale MK7 aktivuje větší podíl osteokalcinu a je proto pro tělo přínosnější. Plně aktivovaná hladina osteokalcinu napomáhá k využití maximálního dostupného množství vápníku pro tvorbu kostí.
Složení:
MCT olej, vitamín K2 200mcg 267% RHP laboratorně testovány 99,9 All-Trans vitamín K2.

Vhodné pro vegany.
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín K20.2 mcg
Dávkování:
Užívejte 10 kapek denně. Pomocí pipety z přírodního kaučuku můžete snadno a přesně dávkovat. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte na chladném a suchém místě. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu a zdravý životní styl.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super vitamin D3 2500 IU + calcium 120 kapslí

Vegan vitamín D3 60 kapslí

Riboflavin vitamín B2 10 mg 60 tablet

Vitamin B1 Thiamin 500 tablet




Výrobky značky:

Kategorie