Vitamín D3 + K2 + zinek 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:15863001
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:194 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín D3 + K2 + zinek 90 kapslí

Synergická kombinace vitaminu D3 a K2 obohacená o zinek, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Přidaný sójový lecitin je bohatým zdrojem přírodních fosfolipidů a má pozitivní vliv na vstřebávání vitaminů rozpustných v tucích.

VITAMIN D3+K2+ZINEK

"Vitamin D3+K2+Zinek – Tvá Klíčová Podpora pro Optimální Zdraví!

Představte si synergetický mix vitaminu D3, známého jako "sluneční vitamin", spolu s vitaminem K2 a minerálem zinkem, v jediném produktu. Tato jedinečná kombinace nejenže posiluje kosti a zuby, ale také zvedá imunitní systém na novou úroveň a podporuje celkovou vitalitu lidského těla.

Vitamin D3, naše sluneční esence, není jen klíčová pro zdraví kostí, ale je také nezbytná pro odolnost vůči nemocem a udržení optimálního energetického stavu. Kombinací s vitaminem K2, který navíc přispívá k zachování správné srážlivosti krve a posílení kostí, vytváří tato spojená síla optimální podporu pro celkové zdraví.

Náš produkt je obohacen o zinek, esenci minerálů, který hraje klíčovou roli v optimálním fungování těla. Zinek podporuje nejen regeneraci tkání, ale i správné fungování imunitního systému a udržení zdravé pleti.

A jako třešnička na dortu, jsme přidali sójový lecitin, přírodní doplněk známý pro své pozitivní účinky na zrak. Je to ideální doplněk pro ty, kteří chtějí pečovat o své oči, zejména po oční chirurgii.

Vitamin D3+K2+Zinek je navržen pro všechny věkové kategorie! Pro dospělé, kteří se potýkají s nedostatkem slunečního světla, a pro mládež, která potřebuje extra podporu pro svůj růst a vývoj. Zahrnout tuto jednoduchou a účinnou formuli do svého každodenního režimu je snadný způsob, jak investovat do svého zdraví a získat všechny klíčové vitaminy, které lidské tělo potřebuje pro optimální fungování.

Neváhej a začni posilovat zdraví a vitalitu s Vitaminem D3+K2+Zinkem. Tato dokonalá kombinace je vytvořena s ohledem na celkové blaho. Nyní je ten správný čas pro zářivější a zdravější verzi nás všech!"
Složení:
Lecitin sójový, želatinová tobolka, bisglycinát zinečnatý, protispékavá látka (stearan hořečnatý), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin K2 (menachinon – MK 7).

Nutriční hodnoty

1 tobolka RHP*
Lecitin sójový 300 mg
Zinek 15 mg 150 %
Vitamin D3 1 000 IU 500 %
Vitamin K2 37,5 μg 50 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu

Alergeny

Obsahuje sóju.
Dávkování:
1 tobolku užívejte po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamín D3 1000 IU 25mcg 300 tobolek

Vitamin D3 100 kapslí

Vegan vitamín D3 60 kapslí

Vitamin B3 Niacin 500 tablet




Výrobky značky:

Kategorie