Vitamin D3 + K2 + zinc 80 tablet

Z
I
R
 
Kód zboží:91063001
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:229 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin D3 + K2 + zinc 80 tablet

Tablety obsahují optimálně vyváženou směs vitaminu D3, vitaminu K2 a zinku.

Vitamíny a minerály jsou pro tělo základní látkou. Nemůže je sám vyrábět - musí mu být zpřístupněny prostřednictvím potravin nebo doplňků.
Vitamin D a K jsou vitamíny rozpustné v tucích. Vitamin D se mimo jiné nachází v lososech, vejcích a houbách. Naproti tomu se vitamin K nachází hlavně v zelené zelenině jako je hlávkový salát, brokolice, růžičková kapusta nebo v řepkovém a hroznovém oleji.
Lidské tělo si může samo vyrobit vitamin D ze slunečního záření nebo ho může přijímat potravou. Předpokladem pro to, aby si naše tělo samo produkovalo vitamin D, je dostatek slunečního světla na pokožku. Zejména v zimních měsících je obtížné získat dostatek vitaminu D ze slunečního záření. V tomto případě může být užitečné doplnění vitaminem D.

Vitamin D plní v těle řadu funkcí. Přispívá k využití vápníku a fosforu a také k normální hladině vápníku v krvi. Vitamin D také přispívá k udržení normálních kostí a normální činnosti svalů, přispívá k normální funkci imunitního systému.

Vitamin K je absorbován ve střevě a transportován do jater krví. Vitamin K přispívá k normální srážení krve a udržování normálních kostí.

Zinek přispívá k normálnímu metabolismu makroživin, normální funkci imunitního systému, normálnímu metabolismu sacharidů a normálnímu metabolismu mastných kyselin, pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem. Hraje roli při dělení buněk a přispívá k normální syntéze bílkovin a udržování normální hladiny testosteronu v krvi.
Složení:
Plnivo (mikrokrystalická celulóza, karboxymethylcelulóza), rýžový extrakt, oxid zinečnatý, cholekalciferol, menachinon-7.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín D30.1 mg
Vitamín K0.06 mg
Zinek1.50 mg
Dávkování:
1 tabletu každé 2 dny s jídlem a velkým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Komplex vitamínů B repelent 60 tablet

Pyridoxin (vit. B6) 500 tbl.

Vitamín K2 + D3 90 tablet

Pharma Vitamin D3 2000 IU + K2 MK-7 + vit C + Zinc 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie