Vitamin ADEK 200 tablet

I
Z
R
 
Kód zboží:45063021
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:173 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin ADEK 200 tablet

Jedinečná směs vitamínů rozpustných v tucích jako je A, D, E a K. Vitamíny se podílejí na zdravém vzhledu pokožky, pevnosti kostí a zubů, posilují obranyschopnost nebo chrání buňky před oxidativním stresem.

Vitamín A je důležitý antioxidant, který podporuje zdraví našeho zraku, je důležitý pro tvorbu zrakového pigmentu (rodopsinu), který se využívá za nízkého osvětlení, podporuje růst a vývoj buněk a sliznic, má vliv na krvetvorbu a imunitu.

Vitamín D napomáhá správnému vstřebávání a využívání vápníku a fosforu. Kromě toho tento vitamín pomáhá udržovat zdravé kosti a zuby, stejně jako napomáhá správnému fungování svalů a posiluje imunitní systém.

Vitamín E je silný antioxidant, který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a narušením buněk volnými radikály. Také se podílí na syntéze antikoagulancií, udržování správné propustnosti buněčných membrán a snižování shlukování krevních destiček, díky čemuž může přispívat k prevenci krevních sraženin. Kromě toho se podílí na ochraně červených krvinek a přenosu nervových signálů po celém těle.

Vitamín K je nezbytný pro správné fungování organismu, reguluje proces srážení krve a také přispívá k udržení správné minerální hustoty kostí. Zodpovídá za správný transport vápníku z krve do kostní tkáně, což umožňuje udržovat zdravé a silné kosti a zvyšovat jejich odolnost proti lámání.

Benefitu komplexu vitamínů v bodech:
- Vitamin A přispívá k udržení normálního metabolismu železa
- Vitamin A pomáhá udržovat zdravou pokožku
- Vitamin A pomáhá udržovat normální vidění
- Vitamin A hraje důležitou roli v procesu specializace buněk
- Vitamin D přispívá ke správnému vstřebávání vápníku a fosforu
- Vitamin D přispívá k udržení zdravých kostí
- Vitamin D přispívá ke správné činnosti svalů
- Vitamin D přispívá ke správné funkci imunitního systému
- Vitamin E pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem
- Vitamin K přispívá k normální srážlivosti krve
- Vitamin K pomáhá udržovat zdravé kosti.
Složení:
Objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), cholekalciferol (z lanolinu; vitamín D), retinylacetát (vitamín A), menachinon-7 MK-7 (vitamín K) odvozený z Bacillus subtilis natto (sója), anti-spékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Vitamín A0.8 mg
Vitamín D0.5 mg
Vitamín E12 mg
Vitamín K0.075 mg
Dávkování:
1 tableta denně, ideálně po jídle. Upozornění: Přípravek by neměli konzumovat lidé užívající antikoagulancia obsahující antagonisty vitaminu K (např. warfarin a acenokumarol).




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamin E 400 IU 60 kapslí

Vitamín D3 2000 IU 50mcg 130 tobolek

Vitamin D3 + K2 2000IU / 150mcg 3 x 120 kapslí

Vitamín B5 kyselina pantothenová 100 tablet




Výrobky značky:

Kategorie