Vitamín D3 baby od narození 400IU 10ml

Z
I
 
Kód zboží:85206305
Výrobce:Terezia
Dostupnost:skladem
 
Cena:187 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín D3 baby od narození 400IU 10ml

Vitamin D je pro lidský organizmus velice důležitý. Je rozpustný v tucích a primárně se nachází ve dvou formách: D2 (ergokalciferol) a D3 (cholekalciferol) jako aktivní forma nacházející se u lidí, která je tak lépe vstřebatelná. Vitamin D3 napomáhá vstřebávání a využití vápníku v organizmu. Je potřebný hlavně pro tvorbu a mineralizaci kostí a zubů. Zejména pro kojence a batolata je nezbytný pro růst pevných kostí a zubů. Vitamin D je vhodný i pro seniory a ženy v období menopauzy. Použitý olivový olej, jehož vlastnosti jsou dobře známy, zajišťuje efektivní vstřebávání vitamínu D3 do organismu.

Použití


Vitamin D3
>reguluje metabolismus vápníku – vstřebávání a využití
>potřebný k tvorbě a mineralizaci kostí a zubů
>udržuje normální funkce imunitního systému
>udržuje normální svalové funkce
Složení:
Olivový olej, vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin E (směs tokoferolu). 1 kapka obsahuje 10µg/400 IU vitaminu D3 v olejové bázi (200% RHP*)

* Referenční hodnota příjmu
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Dávkování:
Kojenci od narození a děti do 12 let 1 kapka denně. Dospělí a děti od 12 let 2 kapky denně. Otočte dnem vzhůru, netřeste. Kápněte přímo na dudlík, bradavku nebo jazyk kojence, popř. přidejte do jídla nebo nápoje. Upozornění >Doplněk stravy >Vhodné již od narození - Posouzeno Českou pediatrickou společností >Ukládejte mimo dosah dětí >Nepřekračujte denní doporučenou dávku >Není náhradou pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu >Uchovávejte v suchu 25°C >Vhodné pro bezlepkovou dietu >Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vita Rutin 90 tablet

Thiamin (vit. B1) 100 tbl.

Vitamin D 2500 IU 90 softgel

Pyridoxin (vit. B6) 100 tbl.




Výrobky značky:

Kategorie