Vitamin D3 2000iu 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:66063008
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:342 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin D3 2000iu 60 kapslí

Vitamín D3 (cholekarciferol) ve formě extraktu z lišejníku. Hodnota IU udává množství účinné látky v extraktu - Vitamín D3 s hodnotou 2000IU obsahuje 1000 % doporučené denní dávky vitamínu, proto postačí brát jednu kapsli obden.

Tento vitamín si tělo vyrábí samo transformací po vystavení slunečnímu svitu. Lze jej také nalézt v živočišných produktech, vitamín D3 v tomto doplňku je však získaný z veganského zdroje – lišejníku. Nedostatkem vitamínu D obvykle trpíme v zimě, případně jsou ohroženi všichni nosící celoročně oblečení zakrývající většinu těla, nebo také senioři.

Vitamín D lze doporučit všem jedincům zaměřeným na:

- Stav kostí a kloubního aparátu
- Fungování svalstva
- Stav imunitního systému
- Spánek a psychickou kondici

Čistota produktu

- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého
obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
Složení:
Složení: v 1 kapsli: vitamín D3 2000 IU 50 μg 1000 % RHP* (vegan forma extrahovaná z lišejníku), obal kapsle 40 mg (hydroxypropyl methyl celulóza) na bázi vojtěšky. *Referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.

Doplněk stravy.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
HPMC40 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli obden, po jídle. Zapijte dostatečně vodou. Dávkování výrobce (1 kapsle denně) upravena dle české legislativy. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, proto konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Jestliže užíváte léky na předpis, před konzumací tohoto doplňku stravy se nejdříve poraďte se svým ošetřujícím lékařem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamin E 400 IU 60 kapslí

Vitamín D3 2000 IU 50mcg 130 tobolek

Vitamin D3 + K2 2000IU / 150mcg 3 x 120 kapslí

Vitamín B5 kyselina pantothenová 100 tablet




Výrobky značky:

Kategorie