Vitamín D3 1000 IU 150 tobolek

I
Z
R
 
Kód zboží:37063024
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:168 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín D3 1000 IU 150 tobolek

Klíčovým účinkem vitaminu D je podpora vstřebávání vápníku a fosforu v organismu, a tím přispívání k normální hladině vápníku v krvi. Je proto důležitý
pro stavbu kostí, zubů a pro podporu činnosti svalů.

Podílí se také na optimálním dělení buněk a podporuje funkci imunity.

Podávání vitaminu D se doporučuje při dlouhodobém nedostatku slunečních paprsků, převážně během zimních měsíců. Je vhodný pro děti v období růstu, seniory, ženy v menopauze nebo osoby se zvýšenou fyzickou aktivitou.
Složení:
Vitamín D3, plnidlo: sójový olej, obal tobolky: želatina, látka zvlhčující: glycerol.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín D30.025 mg
Dávkování:
1 tobolka denně. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamin E 400 IU 60 kapslí

Vitamín D3 2000 IU 50mcg 130 tobolek

Vitamin D3 + K2 2000IU / 150mcg 3 x 120 kapslí

Vitamín B5 kyselina pantothenová 100 tablet




Výrobky značky:

Kategorie