Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml

I
Z
R
 
Kód zboží:45063034
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:258 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml

Veganský doplněk stravy ve formě spreje, který vám umožní rychle a jednoduše dodat tělu potřebnou denní dávku vitaminu D. Výrobek byl obohacen o vitamin E, který vykazuje antioxidační účinky a MCT olej z olejnatých semen, který podporuje vstřebávání vitamínů.
Složky obsažené v doplňku vám umožní těšit se ze silných kostí a zubů, mít krásnou a hladkou pokožku, chrání před infekcemi, snižují počet volných radikálů v těle a podporují oběhový systém.

Účinky vitamínu D3:
- Podporuje správné vstřebávání vápníku a fosforu
- Udržuje optimální hladinu fosforu v krvi
- Podporuje zdraví kostí svalů
- Podporuje imunitní systém
- Má pozitivní vliv na cévní systém
- Slouží jako prevence před cukrovkou a různými druhy nádorů.

Nedostatek vitaminu D vede u dětí k malformacím známým jako rachitida (křivice). U dospělých způsobuje narušení skladby kostí (osteoporózu, osteopenii) a zvýšený výskyt zlomenin. Nedostatek vitaminu D je velmi častý u starších lidí a zapříčiňuje osteoporózu, nižší svalovou sílu a hmotu (sarkopenii), nižší fyzickou aktivitu a častější pády. Nové studie pak v důsledku nedostatku vitaminu D poukazují na zvýšený výskyt autoimunitních, onkologických, kardiovaskulárních a dalších civilizačních onemocnění (např. diabetu).

Obsažený vitamín E patří k nejdůležitějším antioxidantům. Chrání buňky před volnými radikály, oxidačním stresem a zároveň pomáhá zpomalovat stárnutí buněk. Nedostatek vitamínu E způsobuje neurologické potíže a snižuje obranyschopnost.

MCT olej slouží pro podporu tukového metabolismu, ochranu zdraví srdce a cév, vice energie, lepší náladu, trávení a absorpci nutrientů.
Složení:
MCT olej obsahující mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem z guinejských olejnatých semen, D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), přírodní vitamín D z islandského lišejníku (cholekalciferol).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín D0.05 mg
Vitamín E1.8 mg
Dávkování:
Zdraví dospělí do 75 let - 1 stisk dávkovací pumpy 1x denně přímo do úst nebo do jídla. Zdraví dospělí nad 75 let - 2x denně 2 stlačení dávkovací pumpy přímo do úst nebo do jídla. Před použitím je vhodné provést test 25-(OH)D v krvi a výsledek testu konzultovat se svým lékařem nebo lékárníkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamín B12 120 tablet

Vitamin B1 Thiamin 500 tablet

Biotin (vit. B7) 500 tbl.

Vitamin D3 2000iu Spray 20ml




Výrobky značky:

Kategorie