Magnesium Powder hořčík bisglycinát 550g

I
Z
K
R
 
Kód zboží:85364014
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:636 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium Powder hořčík bisglycinát 550g

Nová svěží vyvážená chuť limetky, která vám zachutná a ještě doplníte 100 % denní dávky hořčíku v nejvyšší kvalitě z německého magnézia bisglycinátu MagChel® a k tomu 100% denní dávky vitamínu B6 ve své aktivní formě Pyridoxal-5-Phosphate s vysokou biodostupností. Tato optimální kombinace zajišťuje nejvyšší koncentraci elementárního hořčíku a vynikající biodostupnost v organismu. Chelátová forma hořčíku bisglycinátu zklidňuje organismus, zmírňuje vyčerpání a přispívá k normální činnosti svalů (včetně srdce) a psychiky.

Performance Magnesium® pro vás vyrábíme již 6 let v prvotřídní německé kvalitě. Neobsahuje žádné balastní látky (éčka). Je vhodný pro vegany, ale hlavně pro děti a jedince, kterým z nějakého důvodu nevyhovují kapsle.

Performance Magnesium® je vysoce-vstřebatelná a vysoce-koncentrovaná forma magnézia

Performance magnézium® je vysoce-koncentrovaná forma magnézia s vysokou vstřebatelností, která pomáhá už při užívání 1 dávky (375 mg elementárního magnézia) efektivně podporovat všechny úrovně zdraví i psychiky, a má zklidňující a regenerační efekt.

Proč Performance Magnesium®: 375 mg elementárního hořčíku v jedné dávce + aktivní forma vitamínu B6 P-5-P

Jednou odměrkou pokryjete 100% denní potřeby hořčíku. Pro organismus velmi dobře využitelná organická chelátová forma hořčíku skládající se z aminokyseliny glycinu a hořčíku. Navíc doplníte i 100% denní dávky vitamínu B6 ve své aktivní formě Pyridoxal-5-Phosphate, která zesílí pozitivní účinek na nervovou soustavu a organismus.

Vzhledem k tomu, že je glycin aminokyselina spojovaná s relaxací, má bisglycinát uklidňující, kortizol zmírňující účinek. Bisglycinát hořečnatý je pro jeho uklidňující účinky spojené s obsahem glycinu vhodné užívat po tréninku a v odpoledních či večerních hodinách pro podporu normální činnosti nervové soustavy a svalů.

1 dávka pokryje denní potřebu hořčíku a 100% vitamínu B6.
Chelátová organická forma: Hořčík + aminokyselina glycinu.
Vysoká vstřebatelnost v lidském těle až 80%.
Nepůsobí projímavě ani ve vysokých dávkách.
Forma pro doplnění hořčíku do svalů včetně srdce.
Uklidňující účinek podporující psychickou, nervovou i svalovou činnost.
Prvotřídní organický hořčík německé kvality MagChel®.
Vzácná aktivní forma vitamínu B6 P-5-P.
Čisté složení bez balastních látek.
Proč potřebujeme doplňovat hořčík?

Hořčík je v populaci nejvíce deficitním minerálem a často má jeho nedostatek u lidí závažný vliv na kvalitu jejich života. Hořčík se podílí na více než 600 biochemických reakcích v našem těle od produkce energie, bílkovin, genů až po správný chod nervového systému a svalů. Jeho nedostatek má mnoho závažných projevů, které často ani zdánlivě nepřisuzujeme něčemu tak banálnímu jako je nedostatek hořčíku. Potřeba hořčíku narůstá vlivem stresu, špatného stravování, konzumací alkoholu, stimulantů či kouřením. Dalšími specifickými skupinami, které potřebují vyšší příjem hořčíku, jsou sportovci a těhotné či kojící ženy.

Symptomy nedostatku hořčíku:

Křeče a bolesti ve svalech.
Bušení srdce, zrychlený tep.
Nespavost.
Úzkost a deprese.
Vysoký krevní tlak.
Migréna.
Špatná koncentrace.
Únava.
Nervozita.
Složení:
Magnesium Powder hořčík bisglycinát 550g

obsahuje: Bisglycinát hořečnatý MagChel®, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kyselina jablečná, Vitamín B6 v aktivní formě Pyridoxal-5-Fosfát, sladidlo: steviol-glykosidy, přírodní aroma. Neobsahuje žádné balastní látky (éčka).

LIMETKA ve 100 g v 1 dávce 6 g
Magnesium Bisglycinát MagChel® 52083,33 mg 3125 mg
z toho elementární hořčík 6250 mg 375 mg
Vitamín B6 (Pyridoxal-5-Phosphat) 23,33 mg 1,4 mg
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Magnesium bisglycinát3125 mg
z toho hořčík375 mg
Dávkování:
1 odměrka nalačno po tréninku, při stresu nebo před spaním. Bisglycinát hořečnatý je pro jeho uklidňující účinky spojené s obsahem glycinu vhodné užívat po tréninku a v odpoledních či večerních hodinách ke správné činnosti nervového systému a svalů. UPOZORNĚNÍ Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

Iron Chelated Fair Power 120 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Calcium + D3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie